KAIA GERBER

Slavna trendseterica zablistala u suknji čija cijena iznosi tek 130 kuna

05.07.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Lijepa Kaia Gerber, kćer supermodela Cindy Crawford od koje je naslijedila vitku figuru i prekrasne crte lice, manekenska je zvijezda u usponu kojoj svi predviđaju blistavu karijeru

Dolazak slatke brinete u rimsku zračnu luku Fiumicino nije mogao proći nezapaženo budući da Kaiu fotografi prate u stopu.

Kćer Cindy Crawford i Randea Gerbera nova je senzacija modnog svijeta, a osim svojom ljepotom, mlada Amerikanka privlači pozornost i svojim modnim kombinacijama.

Kaia voli mladenački casual stil u kojem prevladava vječiti traper ili odjeća ležernog stila koju nosi u mnogim prigodama, ali i omiljeni model tenisica kojem je vjerna već neko vrijeme.

Iako je ove sezone naglasak na tzv. 'ružnim' tenisicama ili klasičnim bijelim modelima koji idu uz sve, Kaia se najbolje osjeća u klasičnim visokim conversicama iz kojih gotovo ne izlazi.

Svoj omiljeni model nosila je i prilikom putovanja u Rim uparivši ih sa suknjom kariranog uzorka s potpisom svima pristupačnog španjolskog brenda Mango čije kreacije rado nosi i kraljica Letizia i majicom (Brandy Melville).

Radi se o trendi suknji mješavine lana i pamuka čija je cijena sasvim prihvatljivih 130 kuna.

KAIA GERBER

Jedna je od najpopularnijih djevojaka današnjice, a nikada ne izlazi iz ovih kultnih tenisica

Pogledaj galeriju

Ovaj cool look Kaia je začinila oversized traper jaknom Alexandera Wanga i trendi sunčanim naočalima užih okvira kakve su nekoliko sezona 'in'.

PUNE BATERIJE

Ne zna se tko je ljepši, mama ili kćer: Legendarna manekenka i njezina nasljednica uživaju na odmoru

Pogledaj galeriju

Inače, među obožavateljima ovih kultnih tenisica je i prva dama Amerike Melania Trump koja je u nekoliko navrata nosila njihov kultni niski model u tamnoplavoj boji, a voli ih i mlada zvijezda serije 'Stranger Things' Millie Bobby Brown.

  • +15
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, popularne All Star conversice su jedne od najprodavanijih tenisica svih vremena, a zanimljivo je kako su niske starke, tzv. 'The Oxford Chuck' na police trgovina dospjele davne 1957. godine.