OBJE U ZELENOM

Slučajno ili namjerno? Kraljica Camilla i Kate Middleton u vrlo sličnim haljinama

16.06.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Nakon što je Kate Middleton oduševila modni svijet u divnoj svilenoj zelenoj haljini diskretnog uzorka leoparda dizajnerice Samanthe Cameron, inače supruge bivšeg britanskog premijera Davida Camerona, za vrlo sličnu modnu kombinaciju odlučila se i kraljica Camilla

Supruga engleskog kralja Charlesa III. bila je oličenje elegancije u šarmantnoj zelenoj haljini točkastog uzorka koju potpisuje poznata dizajnerica Samantha Sung.

Riječ je o ženstvenoj kreaciji midi uzorka koja je dobro pristajala novoj engleskoj kraljici, a uparila ju je s bež salonkama od brušene kože brenda Eliot Zed.

Budući da je posjetila vrtnu zabavu u Londonu posvećenu pčelama i njihovim proizvodima, kraljica je nosila simpatičan broš u znaku pčele na remenu. Iako se radi o haljinama u posve različitim tonovima zelene i drugačijeg kroja, zanimljivo je da su obje članice kraljevske obitelji svoje stajlinge nadogradile obućom u gotovo identičnoj boji.

  • +4
Kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Inače, Kateina haljina načinjena je od svile, a dostupna je i u ružičastoj nijansi. Ženstvene kreacije Cefinn Studija princeza od Walesa već je nosila u ranijim prigodama, a lijepu zelenu haljinu kombinirala je s torbicom brenda Mulberry i stiletticama Jimmyja Chooa.

Premda je Meghan Markle u Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'Harry & Meghan' ispričala kako je osjećala strašan pritisak zbog strogog dress codea koji ističe da nitko ne smije nositi istu nijansu kao kraljica, baš se to ovoga puta dogodilo.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

'Ono što nisam znao bio je stil... što žena treba raditi, kako se treba odijevati i takve stvari', rekao je tad Harry, dodavši da nije znao kako da olakša stvari svojoj supruzi čije podrijetlo nije iz kraljevskih krugova.

Meghan je pak priznala kako je morala paziti na baš svaki detalj jer se greške nisu opraštale. Brinula se oko odjeće i toga jesu li njezine naušnice s potpisom britanskog dizajnera.

'Koliko ja razumijem, nikada ne možete nositi istu boju kao Njezino Veličanstvo (a kraljica je bila poznata po tome da je nosila jakne, kapute i šešire jarkih boja koji su joj pomagali da se istakne u gomili) na nekom zajedničkom događaju, ali također ne biste trebali nositi istu boju kao ostali stariji članovi obitelji', ispričala je tad Meghan.

'Pomislila sam: 'Pa koja je to boja koju vjerojatno nikada neće nositi? Boja deve? Bež? Bijela?' Tako da sam nosila mnogo prigušenih tonova, ali to je bilo i zato da bih se jednostavno mogla uklopiti. Time sam slala poruku da se ne pokušavam isticati. Dakle verzija da sam se pridružila ovoj obitelji i ne pokušavala učiniti sve što mogu da se uklopim nije istinita. Nisam željela osramotiti obitelj', dodaje Meghan.