NA SETU NOVE SERIJE

Što bi na ovaj styling rekla Carrie?

26.09.2013 u 11:00

Bionic
Reading

AnnaSophia Robb (19) potpuno se uživjela u ulogu mlade Carrie Bradshaw u seriji 'The Carrie Dairies' prema istoimenoj knjizi autorice 'Seksa i grada' Candace Bushnell

Mlada glumica koja se odlično snašla toj seriji o teen godinama omiljene kovrčavice, zadivila je na setu u New Yorku odjenuvši zanimljivu suknju s printom, slatku majicu i kratku jeans jaknu.

Baš kao i ona 'velika' Carrie, AnnaSophia je na nogama imala vrtoglave štikle u plavoj boji i kul torbicu, a budući da je serija 'The Carrrie Dairies' smještena u lude 80-e, glumica je nosila velike naušnice. Vjerujemo da bi ovaj styling odobrila i 'velika' Carrie Bradshaw!

Inače, serija se ovih dana snima na lokacijama u New Yorku, a druga sezona počinje se emitirati 25. listopada. U novoj sezoni upoznat ćemo i neponovljivu mladu Samanthu Jones koju glumi Lindsey Gort.

 
'Ona je zbilja divno pojačanje serije. Ima fantastičnu energiju i svi smo je zavoljeli', rekla je AnnaSophia o Lindsey.

Izborom glumice bila je zadovoljna i Kim Cattrall koja se proslavila kao Samantha u SATC-u.

'Zbilja mi je drago da si dobila ulogu neustrašive Sam. Najvažnije je ne zaboraviti da Sam nikad ne sudi o onima koje voli. Sretno! Kimx', poručila je Kim putem Twittera.