SAMO JEDNO!

Što je zajedničko Kerumu, Judeu Lawu i Thompsonu?

15.11.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Iako nam se na prvu pomisao da Željko Kerum, Jude Law i Marko Perković Thompson imaju išta zajedničko samo osmijeh razvuče od uha do uha, oni imaju i jednu poveznicu: vole velike obitelji i imaju čak petero djece

Otkako se nedavno slavni glumac Jude Law pohvalio kako će uskoro dobiti peto dijete, mnoge su se žene uhvatile za glavu od pomisli kako odgajaju petero djece. No velika obitelj san je mnogih žena i muškaraca, posebno ako je skladna i sretna. Ljubimac žena, 41-godišnji Law troje djece ima iz braka s dizajnericom Sadie Frost, a petogodišnju kćer Sophiju dobio je nakon kratke avanture s američkim modelom Samanthom Burke. Sada peto dijete čeka s 18 godina mlađom pjevačicom Catherine Harding, poznatijom kao Cat Cavelli. Iako je njihova ljubavna veza gotova, zajedno će se brinuti o djetetu.

I neka naša domaća poznata lica vole velike obitelji. Jedan od njih splitski je poduzetnik i političar Željko Kerum koji je javno ponosno priznao kako je za svog gradonačelničkog mandata napravio dva sina, četverogodišnjeg Franu i dvogodišnjeg Zvonimira te da mu je to najveći uspjeh. U tom smislu ovaj 54-godišnjak i nakon mandata niže uspjehe. Njegova supruga Fani, od njega mlađa 21 godinu, prije dva mjeseca rodila je djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Eleonora. Iz prvog braka s Ankicom Željko Kerum ima dvoje već odrasle djece, 24-godišnju kćer Nevu i 22-godišnjeg sina Joška.


Četrdesetosmogodišnji glazbenik Marko Perković Thompson sa suprugom Sandrom ima petero djece, i kako kažu, tu ne staju. 'Markova je želja bila da imamo petero djece, no što se mene tiče, mogli bismo još koje. Sve sam trudnoće lako podnijela, djecu obožavam, imamo za njih dovoljno mogućnosti, a otkako smo u Splitu, nije mi više potrebna ni pomoć u kući. Sad imamo više vremena za sebe', rekla je 38-godišnja Sandra za Gloriju. Preseljenje u Split najbolje su podnijele četverogodišnje blizanke Katarina i Cvita koje idu u vrtić, dok su Diva, Ante i Šimun u osnovnoj školi.

Velikom obitelji, a još većim srcem mogu se pohvaliti i Leonarda i Zvonimir Boban. Njihova ljubavna priča započela je 1989. u jednom zagrebačkom butiku gdje je Leonarda radila kao prodavačica, a Zvone je došao kupiti odijelo. U zajedničkih 25 godina posvojili su četvero djece. 1997. život im je uljepšala prekrasna djevojčica Marija kojoj je sada već 17 godina, a pet godina kasnije dječak Gabrijel. 2007. posvojili su blizance, Martu i Rafaela, a godinu dana kasnije, na 15. godišnjicu braka Lea je saznala da je trudna. Zahvaljujući tadašnjem zakonu o umjetnoj oplodnji i Leinom i Zvoninom optimizmu i snazi, Ruža je stigla nakon 17 godina čekanja. 'Još ne mogu vjerovati da sam rodila. Beba je preslatka. Tako je sitna, malena, ali vrlo živa', rekla je tada ponosna majka koja je prije svega vrlo jednostavna i skromna. U bolnici Merkur ležala je u sobi s pet rodilja i nije imala nikakvih prohtjeva. Ružino joj je zdravlje bilo na prvom mjestu s obzirom na to da je težila tek dva kilograma.