TO SE TRAŽI

Super trikovi kako već danas izgledati mršavije

28.08.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Većina nas želi izgledati više i mršavije. Mnogi se izgladnjuju, prakticiraju razne dijete, ali ako želite brzo rješenje zašto ne posegnuti za pametnim modnim trikovima

Moda bi uvijek trebala biti u službi izgleda i dobrog osjećaja,  a uz pomoć malih modnih trikova odlično ćete postići dojam vitkijeg izgleda. Evo kako u samo nekoliko poteza možete biti mršaviji.

Sparite suknju i cipele
Noge izgledaju mršavije ukoliko izaberete cipele u boji suknje ili hlača, a za dodatni mršaviji dojam odaberite potpetice visoke bar pet centimetara. Tanka peta i ista boja suknje i cipela učinit noge dužima i vizualno mršavijima. Uz gole noge ljeti birajte obuću u istoj boji ili sličnoj kao vaša koža. 

Izaberite V-izrez Istaknuti duboki V-izrez odvlači pažnju od struka, a obrnuti trokut daje iluziju mršavije i izduženije siluete. Što više kože od vrata do dekoltea pokažete, izgledat ćete mršavije, a balans između bokova i bedara bit će veći. Odlučite se na V-izrez kad birate kardigan, vestu, topić, haljinu i dobit ćete dojam izduženije i vitkije linije.

Odjeća u istoj boji (uskladite gornji i donji dio odjeće)
Izaberete li istu boju suknje i topića, ili hlača i veste, svojoj figuri vizualno ćete dodati koji centimetar i oduzeti koji kilogram.

Sprej za samotanjenje stavite na noge Sprej za samotamnjenje ne samo da će sakriti vene, celulit, strije i mrlje na koži, već će vizualno izdužiti vaše noge.

Birajte dugačke ogrlice
Dugačke ogrlice odvlače pažnju od bokova i privlače poglede na gornji dio tijela. Velike narukvice i prsteni također privlače pažnju i odvraćaju pogled od ostatka ruku.



Podignite kosu u konjski rep
I na ovaj način možete vizualno izdužiti figuru, ali i vizualno oduzeti koji kilogram. Lice će vam izgledati mršavije, a naglasit ćete jagodice i ostale crte lica.

Birajte tamne traperice bez istaknutih džepova i dodataka
Najbolje traperice za sve koji žele izgledati mršavije su super tamni modeli bez nekih pretjeranih dodataka. Izbjegavajte traperice na koje su aplicirani detalji jer naglašavaju obline, a najbolji izbor su takozvani boot cut i ravne nogavice.