OLIčENJE ELEGANCIJE

Svi su gledali samo u nju: Lijepa kraljica zablistala u laskavoj suknji

22.01.2019 u 18:29

Bionic
Reading

Zahvaljujući mnoštvu besprijekornih formalnih izdanja, španjolska kraljica Letizia uvjerljivo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama na kraljevskom dvoru

Zgodna 46-godišnja Španjolka briljira po pitanju mode, pa se na prste ruke mogu nabrojati situacije kad je modno zakazala, a priliku da ponovno zablista iskoristila je povodom diplomatske večere održane u madridskoj palači Zarzuela.

U društvu uvaženih gostiju i supruga, kralja Felipea VI., Letizia je plijenila pažnju u elegantnom izdanju kojim je ponovno iskazala naklonost svojim najdražim modnim brendovima.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bijelu bluzu s potpisom omiljenog Hugo Bossa kombinirala je s dugom suknjom na preklop u boji burgundca, a koja se isticala satenskim detaljem na porubu.

Ovaj laskavi model suknje djelo je španjolskog dizajnera Felipea Varele, u čijim se odjevnim komadima španjolska kraljica redovito može vidjeti, a spomenutu suknju odlučila je kombinirati sa salonkama identične nijanse brenda Uterqüe, u vlasništvu poznate španjolske kompanije Inditex.

Uz prigodan make-up u znaku zagasitocrvenog ruža i nemarnu punđu, svoje novo formalno izdanje španjolska kraljica kompletirala je decentnim dijamantnim naušnicama.