Beatrice Borromeo

Talijanka plave krvi je oličenje elegancije, a ove cipele su čisto savršenstvo

04.06.2024 u 15:18

Bionic
Reading

Beatrice Borromeo odletjela je u Škotsku kako bi prisustvovala modnoj reviji Dior Cruise 2025. Bivša novinarka zablistala je u vintage kariranom odijelu, a pratnja joj je bio, baš kao i uvijek, suprug Pierre Casiraghi

Dior se nakon 73 godine vratio u Škotsku i predstavio kolekciju Cruise 2025. Za mjesto svoje revije odabrao je upečatljiv dvorac Drummond, sagrađen u 15. stoljeću i renoviran u viktorijansko doba, opremljen prekrasnim vrtovima punim keltskog šarma i okružen magijom.

Ova lokacija nije bila slučajan odabir, naime, sam Christian Dior volio je Škotsku, njenu povijest i kuhinju, pa je Maria Grazia Chiuri htjela proslaviti izvorne okuse kuće. Na reviju su bile pozvane brojne poznate osobe i predstavnici Diora, a Beatrice Borromeo, koja je ambasadorica brenda obavezno se morala naći na listi uzvanika. Naime, ono što je njezina šogorica Charlotte Casiraghi za Chanel, to je Beatrice Borromeo za Dior.

Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Beatrice je kao i uvijek bila super chic i besprijekorno elegantna, a za Dirovu reviju Cruise odabrala iznimno profinjen stajling koji priziva kultno nasljeđe poznatog brenda. Beatrice je tako zablistala u kockastom odijelu, crnom s bijelim prugama, sastavljenom od sakoa na dvostruko kopčanje, lijepo strukiranog, i pune suknje, duljine do koljena. Stajling je upotpunila klasičnim Diorovim slingback sandalama s remenčićima od tkanine na kojima je istaknut logo kuće.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dugu plavu kosu skupila je u visok, vrlo profinjen rep, a make up je zadržala vrlo prirodnim. Lijepa Beatrice pozirala je sa suprugom Pierreom Casiraghijem, koji je gotovo uvijek nju, čak i kada su modna događanja u pitanju. Njih dvoje rijetko se pojavljuju odvojeno na glamuroznim događanjima.

BEATRICE BORROMEO

Oni su najljepši kraljevski par: Snaha monegaške princeze savršeno je utjelovila francuski chic

Pogledaj galeriju

Tako je par nedavno zajedno viđen i na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu na projekciji filma njezina bivšeg šogora Dimitrija Rassama. Beatrice je uvijek uz Pierrea kada su u pitanju događanja vezana uz Kneževinu Monako, od Bala ruža do utrke Formule 1, a on prati svoju suprugu na modne revije Diora.

ELEGANTNA IZDANJA

Poznate dame stigle u Škotsku i ukrale pozornost na reviji Diora

Pogledaj galeriju