KRALJICA LETIZIA

Tenisice i odijelo: Ovo je njezina nova modna formula od koje ne odstupa

12.06.2024 u 10:52

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS/ PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Letizia u posljednje vrijeme najčešće se može vidjeti u ležernijim izdanjima, što se najviše odnosi upravo na izbor obuće

Uvijek odlično odjevena članica španjolske kraljevske obitelji nazočila je zatvaranju događanja 'Euros De Tu Nomina' u Madridu te je i ovoga puta pokazala da s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s europskih kraljevskih dvora.

I ovoga puta pokazala je da ležernije modne opcije ne znače i to da moramo žrtvovati stil.

Elegantna brineta, koja se može pohvaliti savršenom figurom, u posljednje vrijeme rijetko se može vidjeti u vrtoglavim štiklama, kakve je prije nosila u mnogim prigodama.

Lijepa bivša novinarka u više nedavnih javnih pojavljivanja osvanula je u spoju klasičnog sakoa i hlača te s pomalo neočekivanim odabirom obuće - bijelim tenisicama.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MPG / imago stock&people; Miguel Cordoba / Sipa Press i Marta FernáNdez Jara / Zuma Press / Profimedia

Naime zbog Mortonovog neuroma, nastalog uslijed stalnog nošenja visokih potpetica, Španjolka trpi bolove. Riječ je o stanju koje utječe na živce u nožnim prstima i uzrokuje zadebljanje tkiva, a očituje se iznenadnom pojavom boli u prednjem dijelu stopala i to obično za vrijeme aktivnosti - tako da joj je preporučeno paziti na izbor obuće.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia

Tako je i ovoga puta elegantno svijetloljubičasto odijelo španjolskog brenda Bleis Madrid, iza kojeg stoji dizajnerica Blanca Bleis, ispod kojeg je nosila bijeli top, spojila s iznimno udobnim, ali i vrlo chic tenisicama (Vivo Barefoot).

Odlikuje ih minimalistička estetika, a zahvaljujući ultratankom potplatu stvaraju osjećaj kao da hodate posve bosi.

Elegantan dulji bob, decentan nakit i nenametljiv make up zaokružili su ovo izdanje za pamćenje supruge kralja Felipea VI.