KAO DA NE STARI

Teško je povjerovati da prelijepa Julia Roberts danas slavi 54. rođendan, a ovo su tajne njezine neprolazne ljepote

28.10.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Julia Roberts, omiljena američka glumica osvaja svojom bezvremenskom ljepotom i prepoznatljivim osmijehom i u šestom desetljeću. Lijepoj glumici rijetko bi tko dao 54 godine koliko je danas napunila, a svoju ljepotu duguje i beauty pravilima kojih se godinama pridržava

Slavna ljepotica koje se mnogi sjećaju po nezaboravnim ulogama u filmovima poput 'Zgodna žena' ili 'Ja u ljubav vjerujem', nije se puno mijenjala od početka svoje karijere, a za razliku od mnogih kolegica drži se podalje i od estetskih korekcija.

Lijepa Julia čiji je zaštitni znak bujna kosa, isprobala je različite nijanse no unazad nekoliko godina drži se svjetlijih tonova i medenih pramenova i valova koji joj izvrsno pristaju te naglašavaju ten i oči.

U slobodno vrijeme, glumica ne voli nositi puno make upa, a u jednom je ranijem intervjuu ispričala kako je tajna njezine lijepog tena u redovitoj njezi hidratirajućim kremama i serumima te ističe da nikada ne ide u krevet bez da temeljito ne očisti lice. Dakako, njezina beauty rutina uključuje nanošenje kreme s UV faktorom.

  • +4
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: MART / KCS Presse / Profimedia

Julia uvijek koristi Lancôme Absolue L'Extrait od kojeg joj je koža mirisna, hidratizirana i svježa, a od svojih beauty rituala ne odustaje niti u avionu.

Dodaje i kako je ono što unosimo u organizam iznimno bitno i za izgled. 'Definitivno pokušavamo jesti što zdravije. Kao što kažem svojoj djeci: 'Morate jesti dobre stvari da vam se to vratilo na najbolji način'.

Glumica vježba četiri puta tjedno i osim joge uživa u plivanju, pilatesu...

'Energija, snaga, radost... sve su to stvari koje sebi dajem kroz vježbanje i to na neki način mogu osjetiti u svemu što radim', rekla je poznata glumica koja sa suprugom Danielom Moderom ima troje djece.