Dobrih recepata za jela s tjesteninom nikada dosta, a ako još niste, vrijeme je da probate recept za tjesteninu s češnjakom, malo ljute papričice i maslinovim uljem
500 grama špageta
4 češnja češnjaka sitno nasjeckana
1 vezica peršina
1 dcl maslinova ulja
1 ljuta papričica sitno nasjeckana
3 jušne žice krušnih mrvica
Priprema:
Špagete skuhati al dente i ocijediti.
Na tavici na maslinovu ulju lagano propirjati češnjak i ljutu papričicu.
Pomiješati sa špagetima.
Posebno kratko popržiti krušne mrvice i sitno nasjeckani peršin.
Sve pomiješati i začiniti s malo soli i papra po želji.
Servirati toplo.
Recept za tjesteninu s češnjakom i maslinovim uljem poslala na je Antonija Milić iz Zagreba.
Svoje omiljene lagane ljetne recepte svakako pošaljite i podijelite s čitateljima. Sve što trebate učiniti jest slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najbolji će dobiti poklon tportala