koža i krzno

Tople i elegantne: Ove jakne nose se do kraja zime i podižu svaki stajling

19.10.2024 u 11:10

Bionic
Reading

U doba godine u kojem iz tjedna u tjedan osjećamo približavanje zime investicija u toplu jaknu odluka je koju nećete požaliti

Mekano krzno i elegantna koža dobitni su spoj pa nimalo ne čudi to što su jakne u ovoj kombinaciji materijala iz sezone u sezonu jako tražene.

Popularnost im je sada podigla i slavna manekenka Alexa Chung osvanuvši na Tjednu mode u Parizu u predivnoj kožnoj jakni postavljenoj toplim krznom.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Vrhunski stajling Alexe Chung

Chung je izabrala skraćeni model predimenzionirane siluete, s glomaznim remenom koji je visio s donjeg kraja te otvorenim zatvaračem duž rukava.

Uskladila ju je s neodoljivim kratkim hlačicama u spoju crne i smeđe kože te dodala remen, bezvremensku bijelu košulju i torbicu u čokoladnim tonovima.

Ovaj dojmljiv stajling uskladila je s najpoželjnijim cipelama sezone - slingback modelom brenda Miu Miu s tri asimetrična remenčića preko rista.

Kožne jakne s krznom u brojnim varijacijama

No vratimo se na njenu jaknu. Odabir kožnog modela s krznom nije slučajan jer se radi o komadu koji se sve češće viđa na brojnim trendsetericama, a dio je gotovo svake aktualne ponude high street i dizajnerskih brendova.

Uz crnu kožnu jaknu s krznom iste boje, kakvu je nosila Chung, visoku popularnost uživaju i one u dvobojnom spoju smeđih tonova ili kontrastnoj kombinaciji crne i bijele.