PREDMET ŽUDNJE

Torba koja svaku kombinaciju čini boljom

15.01.2016 u 11:51

Bionic
Reading

Torbe u obliku sedla, popularni model saddle, zahvaljujući trendu 70-ih koji već neko vrijeme suvereno vlada modnim svijetom, iznimno su popularne, a jedna od najpoželjnijih je torba Ghianda brenda Altuzarra kakvu nosi glumica Kate Bosworth

Plavokosa glumica poznata je po istančanom modnom ukusu, a vodi računa o svojim stylinzima čak i dok putuje. U zračnoj luci snimljena je u jednostavnoj kombinaciji koja sjajno utjelovljuje popularni trend 70-ih.

Kate je za putovanje odabrala tamnoplave traperice širih nogavica brenda Frame Denim, udoban sivi džemper s potpisom Carvena i platforme te u maniri pravih holivudskih zvijezda, od znatiželjnih pogleda zaštitila se predimenzioniranim sunčanim naočalama (Erdem X Linda Farrow). Stylingom je dominirala predivna torba u boji karamele Ghianda dizajnera Josepha Altuzarre koja se uklopila u look koji uspješno evocira modne sedamdesete.

Ghianda je dio Altuzarrine jesenske kolekcije, a dolazi u dva modela (saddle i hobo) i četiri nijanse. Riječ je o prvim torbama koji dolaze s potpisom ovog talentiranog mladog dizajnera. Trendi torba nastala je pod utjecajem Starog i Novog svijeta. U dizajnu su korišteni pletena užad i resice koji se koriste prilikom jahanja bikova na američkom zapadu, a kao kontrast je dodano nešto francusko - zlatni upaljač za cigarete, preciznije njegovo dno prema kojem su izrađeni metalni dijelovi na torbama.

Predivne torbe sa zanimljivim detaljima užadi i metala oduševile su i slavne ljepotice poput manekenke Lindsay Ellingson, glumica Michelle Monaghan, Zoe Saldana i January Jones koje su među prvim pokazale pokazale svoje primjerke.

Lindsay Ellingson; Michelle Monaghan