VIKTORIJINA ANĐELICA

Učite od nje kako se nosi bob frizura

28.03.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Viktorijina anđelica Miranda Kerr, nakon što je ošišala svoje prepoznatljivu dugu kosu, nekoliko je puta dokazala prednosti bob frizure koje i sami možete isprobati

Bob u znaku retro valova

Da uistinu zna koliko svestrana može biti bob frizura, Miranda je pokazala više puta. Na ovogodišnjoj oskarovskoj zabavi u organizaciji Vanity Faira, odabir izazovne crvene haljine Miranda je naglasila posebno stiliziranim bobom. Pored klasičnog make-upa u znaku crvenog ruža, suptilan volumen uvojaka Mirandi je osigurao izgled prave holivudske dive.


Zaglađen konjski rep

Kada se ne nalazi u ulozi modela ili na svečanom događanju, Miranda svoju bob frizuru često drži zavezanu u konjski rep. Jednostavna, a istovremeno elegantna frizura s razdjeljkom u zaglađenoj formi, jednako dobro izgleda i na nešto kraćoj kosi, za što je najbolji primjer upravo Miranda.


Voluminozni slojevi

Ako želite posebno začiniti postojeću bob frizuru i kosu učiniti vizualno gušćom, tada je najbolji izbor lagano natapirani pramenovi s jednim dijelom prebačenim iza uha. Ovakva seksi, nemarna verzija trendovskog boba pokazala se dobitnom formulom u svečanoj prilici na kojoj se pojavila Viktorijina anđelica.


Ravan bob s razdjeljkom

Iako na prvu ovako stiliziran bob djeluje prestrogo, Miranda Kerr dokazala je upravo suprotno s lagano zavijenim vrhovima koji su odlično parirali strogom kroju sakoa.


Bočni razdjeljak i valoviti pramenovi

Svoje pojavljivanje u glavnom gradu Japana, lijepa Miranda označila je pomno stiliziranim bobom u znaku razdjeljka sa strane i opuštenih, valovitih vrhova.