KATIE HOLMES

Udobno i chic: Pomalo zaboravljena obuća osvojila je i kraljicu ulične mode

05.08.2023 u 14:43

  • +5

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes, baš kao Irina Shayk ili Emily Ratajkowski, omiljena je meta njujorških fotografa koji je uvijek prate u stopu

Zvijezda nekad popularne teen serije 'Dawson's Creek' vremenom je postala modna inspiracija za mnoge fashionistice, a moramo priznati kako lijepa brineta ima oko za trendove koje zatim vješto uklapa u svoje urban chic modne kombinacije.

Katie (46) je poznata po svojim ležernim dnevnim izdanjima pa se u jednom takvom stajlingu uputila u grad.

Bivša supruga Toma Cruisea voli modnu jednostavnost, a velika je ljubiteljica traperica širokih nogavica kakve fashionistice obožavaju već nekoliko sezona.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Udoban model spojila je sa svijetloplavim T-shirtom i modelom obuće kojem modni znalci predviđaju veliki povratak.

  • +4
Cipele s punom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je o cipelama, odnosno sandalama na punu petu, popularnim tzv. wedges modelom, kakvi su bili popularni prije 20-ak godina, a ponovno se vraćaju na modnu scenu.

Stajling bez greške nadogradila je efektnom torbicom od rafije i 'mačkastim' sunčanim naočalama te mladenačkom frizurom i decentnim make upom.

Inače, nedavno je i supruga Brooklyna Beckhama, glumica Nicola Peltz viđena u sličnom modelu na punu petu kao i uvijek sjajno odjevena Ines De Ramon, a rado ih nose i pripadnice kraljevskih obitelji kraljica Letizia i Kate Middleton.