CHARLOTTE CASIRAGHI

Unuka holivudske dive pomela konkurenciju na gala večeri

06.11.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Glamurozna večera u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu uspjela je okupiti mnoštvo poznatih dama, a monegaška princeza Charlotte Casiraghi iskoristila je svečano događanje za pojavu u bajkovitom izdanju s potpisom Guccija

Tradicionalna gala večera održana u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu i ove godine uspjela je okupiti mnoštvo ljepotica iz filmske i modne industrije.

Svečano događanje pod pokroviteljstvom modne kuće Gucci, na kojem je posebna čast iskazana umjetniku Marku Bradfordu i slavnom redatelju Georgeu Lucasu, nisu odlučile propustiti brojne poznate dame, poput lijepe unuke holivudske dive Grace Kelly.

  • +20
Poznate dame na zabavi LACMA Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kći princeze Caroline od Monaka, koja je osma u liniji za nasljednicu kraljevskog trona, uveličala je gala večeru pojavom u jedinstvenoj ombre haljini modne kuće Gucci. Svečana kreacija, osim pastelnim bojama koje su stvarale ombre efekt, zanimljiv izgled može zahvaliti mnoštvu cirkona koji su djelovali poput blještava nakita.

  • +9
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upečatljivu haljinu unuka holivudske dive stilizirala je decentnom ogrlicom, valovitom frizurom i gotovo neprimjetnim make-upom kojim je istaknula prirodnu ljepotu.

Na gala večeri Charlotte Casiraghi pojavila se u društvu odabranika, francuskog producenta i sina glumice Carol Bouquet - Dimitrija Rassama.