ČISTA PETICA

Uvijek drugačija: Lijepa kraljica održala modnu lekciju Ivanki

21.09.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Ivanka Trump i kraljica Maxima sastale su se u New Yorku, u kojem su se, osim političkih pitanja, na tapetu našle i modne kombinacije dviju dama. Iako je prva kći Amerike, kao i uvijek, dala sve od sebe da izgleda reprezentativno, nizozemska kraljica zasjenila ju je kao od šale odjevena u crveno od glave do pete

Tijekom trodnevnog boravka u New Yorku, kraljica Maxima sastala se s Ivankom Trump kako bi razgovarale o poboljšanju pristupa financijskim uslugama za žene diljem svijeta. Najstarija kći i desna ruka predsjednika Trumpa poželjela je nizozemskoj kraljici toplu dobrodošlicu te su obje dame sa smiješkom na licu pozirale fotografima.

Ivanka Trump na sastanak je stigla odjevena u elegantno prošarano sivo odijelo od tvida modne kuće Escada. Strukirani sako na kopčanje odlučila je nositi raskopčan, a struk je naglasila tankim crnim remenom. Elegantni sako i pencil hlače prva kći Amerike je kombinirala s ledenoplavom svilenom košuljom i plavim čipkastim štiklama s kitten petom modne kuće Dolce & Gabbana.

Iako se lijepoj Ivanki ne može pronaći zamjerka po pitanju stajlinga, kraljica Maxima skrenula je svu pažnju na sebe osebujnim outfitom. 46-godišnja kraljica, poznata po upečatljivim modnim kombinacijama i hrabrom odabiru boja, ni ovoga puta nije odabrala stajling kojim će se uklopiti u sivilo koje vlada na političkoj sceni.

  • +5
Kraljica Maxima modno potukla Ivanku Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica Maxima za susret s prvom kćerkom Amerike odabrala je vedro i elegantno odijelo jarkocrvene boje s potpisom nizozemskog dizajnera Claesa Iversena, a košulja s končanim coflekima zagasito crvene boje i crvene štikle došle su kao šlag na tortu.

Nizozemska kraljica nikad se nije bojala poigrati bojama koje su joj osigurale titulu modno najhrabrije i sve samo ne dosadne kraljice, a ovaj od glave do pete crveni stajling pun je pogodak. Dodamo li tome činjenicu da je crvena boja dokazano najseksepilnija boja koja skreće pažnju na osobu koja ju nosi, nesumnjivo je da je kraljica Maxima odnijela uvjerljivu pobjedu u ovom modnom dvoboju.