IZDANJE ZA PETICU

Uvijek u trendu: Izabel Kovačić u stajliš kombinezonu ponovno oduzima dah

31.10.2019 u 17:30

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, lijepa supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačić, već je neko vrijeme u fokusu zaljubljenica u modu jer svojim trendi stajlinzima redovito izaziva oduševljenje

Zgodna Izabel ponovno je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama odjenuvši omiljeni odjevni predmet fashionistica koje ga često nose kako u dnevnim tako i u večernjim prigodama.

U neodoljivom kombinezonu military stila, uvijek dobro odjevena Izabel oduševila je svoje pratitelji koji su njezin cool look ocijenili samo najboljim ocjenama.

Ovaj cool look, prelijepa Izabel je upotpunila geek chic naočalima, a svoju je bujnu kosu ovoga puta pažljivo poravnala. Seksi sandale s tankim remenčićima i decentan nakit lijepo su se uklopili u ovu modnu priču.

Njezin trendi stajling svidio se Izabelinim fanovima kojih je sve više na Instagramu.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Najljepša', 'Ljepotica', 'Uvijek predivna', samo su se redali komplimenti brojnih pratitelja gospođe Kovačić na Instagramu.

U jednom je ranijem intervjuu zgodna wagsica, inače diplomirana ekonomistica i poduzetnica izjavila kako se ni njoj ne da trošiti puno vremena za dotjerivanje.

'Pobornik sam onog manje je više, tako da mislim da je bolje investirati u jednu dobru jaknu ili kaput, čizme i torbu, nego u njih desetak, koji onda završe nenošeni na dnu ormara', rekla je atraktivna Zagrepčanka.