LAUREN SANCHEZ

Veliki povratak: Traperice koje nosi Bezosova zaručnica bit će veliki hit ove jeseni

14.09.2024 u 20:59

  • +3

Lauren Sanchez

Izvor: Profimedia / Autor: JONATHAN RESSLER / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Lauren Sanchez prilikom dolaska u New York gdje je promovirala svoju novu knjigu 'The Fly Who Flew to Space', bila je magnet za poglede u cool stajlingu

Zaručnica Jeffa Bezosa, poznata je po svojim zavodljivim modnim izdanjima, no ovoga se u puta odlučila za casual kombinaciji koja joj je dobro pristajala.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Bivša TV voditeljica zbog koje je jedan od osnivača Amazona, ostavio suprugu MacKenzie nakon 25 godina braka, odlučila se za vječnu varijantu: T-shirt, traperice i tenisice.

Lauren je bez greške iskombinirala smeđu pamučnu majicu s trapericama koje ćemo viđati posvuda jer su se vratile na modnu scenu: riječ je o nekad popularnim cargo modelima, a 54-godišnja brineta odlučila se za varijantu od svijetlog denima.

  • +7
Cargo traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njihov dizajn je nadahnut vojnim uniformama, a posebnost su upravo vrećasti džepovi sa strane koji im daju pomalo buntovnu vibru.

Iznimno laskave traperice odlično izgledaju ako se kombiniraju s užim majicama ili topovima kako bi se postigao sklad siluete.

Bijele tenisice robusnog stila upotpunile su ovaj ležerni stajling koji je Lauren dodatno upotpunila tamnoplavom kožnom torbom i elegantnim naočalama.

Inače, Jeff i Lauren ovoga su ljeta uživali na krstarenju po Mediteranu na Bezosovoj superjahti Koru.