PROBUDITE KREATIVu

Kako vratiti originalnost u odijevanje? Evo nekoliko ideja

11.09.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Svi će se složiti kako je danas pravo osvježenje vidjeti nekoga tko se izdvaja svojim posebnim modnim stilom

Ponekad se uhvatite u razmišljanju kako se svi zapravo odijevaju isto i kako se izgubila ona neka originalnost kakvom su se primjerice ponosili heroji ulične mode 70-ih ili 80-ih?

Izbombardirani smo trendovima koji se brzo izmjenjuju i nažalost često za posljedicu imaju uniformiranost kako god se trudili biti inovativni.

Više no ikada cijeni se individualnost i upečatljiv modni stil, a ako imate zrnce kreativnosti u sebi, zasigurno ste i sami katkad nešto pokušali 'redizajnirati' iz bakinog ili maminog ormara te mu dati novo ruho. Također, nije nepoznato da ljudi daleko više cijene ono što su sami napravili pa čak i ako nije toliko savršene izvedbe.

Osim što je krajnji rezultat jedinstven komad koji iza sebe ima zanimljivu priču, emotivnu vrijednost i čini nas ponosnima jer smo sami nešto stvorili riječ je o nečemu originalnom što nitko drugi nema. Da, zapravo svatko može biti sam svoj majstor i to uz pomoć šivaćeg stroja.

Nadalje, ovaj uređaj uvijek je korisno imati u kućanstvu jer često treba nešto popraviti, zakrpati ili porubiti, no dobro će vam doći i ako se odvažite u uzbudljivu avanturu u kojoj postajete modni dizajner.

Dodavanjem nekih detalja poput novih gumba, zakovica, traka ili ukrasnih mašni doista možemo neki stari odjevni predmet osvježiti no zašto ne biste probali sami nešto sašiti? Današnji šivaći strojevi poput Bagata ili Singera, vrlo su jednostavni za korištenje uz bezbroj tehničkih mogućnosti što ih čini idealnom opcijom za izradu unikatnih odjevnih predmeta zbog kojih ćete, niti ne sumnjamo dobiti brojne komplimente.

Šivaći stroj ponovo pronalazi svoje mjesto u brojnim kućanstvima, a često iz potrebe da stvorimo nešto autentično, iz hobija pokazalo se nebrojeno puta nastane ozbiljan posao.

Legendarni Bagat je bez sumnje dobro poznato ime, a riječ je o brendu koji se još od 1955. godine izdvaja svojom kvalitetom i tradicijom. Svi se još uvijek dobro sjećamo modela iz Bagat obitelji kao što su Slavica, Višnja, Ruža i Jadranka. Nekoć su ga koristile naše prabake, bake i mame, a danas je ponovo u središtu zbivanja kada je riječ o šivanju. Kroz svoju slavnu povijest, Bagat je proizveo više od 20 vrsta kućnih šivaćih strojeva, a svaki od njih bio je sve napredniji.

Glavne značajke Bagat šivaćih mašine nove generacije

  • LED osvjetljenje
  • automatski uvlakač niti
  • udobna radna površina
  • metalno kućište 
  • brojne druge pogodnosti koje iskustvo šivanja podižu na potpuno novu razinu

Nekoć su šivaći strojevi bili neizostavan dio svakog kućanstva, no ono što je lijepo jest činjenica da se i danas ponovo vraća ta ista tradicija u domove.

Ne bismo se više složili s time da su samo bake sinonim kada čujemo riječ 'šivaći stroj', jer danas sve više mlađih žena i muškaraca uz pomoć tih istih strojeva, stvaraju prekrasne i jedinstvene odjevne predmete.

Mogu ih korisiti i pripadnici mlađih generacija, jer stvaranje uspomena je nešto najljepše, a tu će nam pomoći šivaći strojevi Bagat koje odišu tradicijom i uspomenama.

Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo!

S ulaskom u novu školsku godinu i povratkom u svakodnevni životni ritam BAGAT i SINGER pripremili su akcijsku ponudu na određene modele šivačih mašina.

Kupiti ih možete kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Bagat & SINGER web trgovina, Elipso, Emmezeta, Bazzar i eKupi.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@eurorobot.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Eurorobotom.