SPAS ZA SVEČANE PRIGODE

Za ove divne haljine nitko neće pomisliti da su iz Zare: Izgledaju puno skuplje nego što jesu

18.08.2024 u 15:36

Bionic
Reading

Najpopularniji Inditexov brend ne prestaje oduševljavati svojim trendi kreacijama koje uvijek izgledaju tako chic - i daleko skupocjenije nego što stvarno jesu

Svima je dobro poznata ona situacija kad panično tražimo chic stajlinge za vjenčanja na koja smo pozvani, a bez da dodatno ugrozimo budžet.

Kao i uvijek, Zara ima spas koji će oduševiti trendseterice. Osim što su iznimno nosive i lijepe, ove lijepe haljine uopće ne izgledaju kao da su iz Zare i zbilja će vas spasiti ako ste gošća na vjenčanju.

  • +36
Haljine iz Zare za manje od 10 eura Izvor: Ostale fotografije / Autor: Zara promo, canva

Kreacije koje plijene elegancijom

Španjolski brend poznat po svojim chic kreacijama po pristupačnim cijenama, uvijek prati trendove, stoga već sada možemo pronaći najljepše haljine za goste koje ćete poželjeti nositi na svojim vjenčanjima u rujnu i listopadu.

Laskaju svakom stasu i bez sumnje ćete dobiti samo brojne komplimente za svoj stajling.

Plisirana haljina (79,95 eura)

Ova efektna Zarina plisirana haljina dolazi u najljepšoj boji jeseni, što je Zarina šefica Marta Ortega već najavila. Osvojila nas je i zato što nije potrebno puno detalja za njezino stiliziranje, pogotovo ako slijedite minimalistički trend, a i cijena je također posve prihvatljiva. Kako je kombinirati? Osim neutralnih dodataka u crnoj ili bež boji, zlatni dodaci su oni koji najbolje pristaju uz ovu haljinu. Metalic torba, zlatne sandale i statement naušnice bit će najbolji saveznici za besprijekoran izgled.

Haljina bez rukava (169 eura)

U ovoj divnoj haljini pomalo retro stila bit ćete itekako zapaženi gdje god da se pojavite, a sjajna je opcija i za sve rujanske mladenke nakon presvlačenja vjenčanice u nešto udobnije za nastavak partyja. Riječ je o vrlo posebnom modelu od poluprozirne tkanine s detaljem u obliku perja i šljokica. Također je možete ponovno koristiti u drugim prilikama kao što je večera s prijateljima ili neki izlazak. Ova je haljina apsolutna zvijezda svakog looka, stoga vam u ormaru trebaju samo najosnovniji i svijetli dodaci. Izgledat će sjajno s krem ​​štiklama ili bijelim salonkama, a umjesto klasičnog clutcha možete ga nositi uz trendi bucket torbicu.

Satenska haljina (29,95 eura)

Ako tražite low budget opciju, ova satenska haljina je savršena za vas. To je kreacija minimalističkog stila koja nikada ne izlazi iz mode, a osim toga dolazi u crvenoj koja je najveći trend ove godine. Kroj se odlično prilagođava figuri, posebno zbog visine dekoltea koja ističe to područje. Metalni dodaci najpoželjniji su način nošenja ove crvene haljine. Srebrne sandale ili torbica sa šljokicama odlična su ideja, no ako želite biti još odvažniji, posegnite za uvijek upečatljivim monokromatskim izgledom.