s ulica kopenhagena

Najtrendi boja jeseni nosi se već sada, a ovaj fantastičan stajling vrijedi iskopirati

13.08.2024 u 14:57

Bionic
Reading

Iako je ljeto još u punom jeku, jesen se polako približava, a s njom i trendovi koji će vladati u mjesecima pred nama. A street style sve značajnije modne prijestolnice, Kopenhagena, potvrđuje rastući popularnost bordo boje

I dok je ljetna sezona obilježena cvjetnim uzorcima, pogotovo na ženstvenim i tako lijepim cvjetnim haljinama, jesen dolazi u puno zagasitijim i bogatijim tonovima.

Modni znalci već su prošle godine, potaknuti viđenim na modnim revijama prošle jeseni isticali bordo boju kao veliki hit.

A novu trendi boju, koja će modne ormare obojiti u nijanse do bogate i zagasite boje vina pa sve do najtoplije crvene nijanse jeseni, boji trešnje, već su prigrlile modne zaljubljenice i uključuje je u svoje ljetne stajlinge koji će itekako biti nosivi u prvim danima jeseni.

  • +8
Nicole Kidman i Sunday Rose Izvor: Profimedia / Autor: Poitout Florian/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nosila je tako Nicole Kidman kožne balerinke s okruglo oblikovanim vrhom u boji trešnje, Jennifer Lawrence prošetala je u crvenom stajlingu od glave do pete, a ovaj trend ušuljao se već i u street style modu serviranu na ulicama Kopenhagenu gdje se održava Tjedan mode koji postaje sve značajniji u modnom svijetu.

TAKO DOBRI STAJLINZI

Skandinavska moda nikad nije izgledala privlačnije, a za sve je 'kriva' ova modna formula

Pogledaj galeriju

Danski stil već dulje vremena privlači pažnju dojmljivim kombinacijama koje spajaju klasične siluete s odvažnim, eksperimentalnim komadima. Pokazala je to i modna influencerica Gili Biegun koja je dugački tanki kaput oversized kroja bordo boje isfurala kao haljinu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kaput u službi haljine bio je odličan primjer prepoznatljive danske eklektične mješavine minimalizma i maksimalizma. A Gili je kaput, zasigurno nosiv u hladnijim jesenskim danima kombinirala s dodacima u trendovskoj boji jeseni – bordo torbicom i salonkama s kopčom.

  • +10
Modni komadi u bordo nijansama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo