PETICA ZA TRUD

Za razliku od većine političarki, ministrica Marija Vučković na modu gleda kao na igru

27.11.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković unijela je dašak elegancije i trendovskog izgleda na današnju 15. sjednicu Sabora. Za razliku od brojnih političarki koje smo imali prilike gledati u saborskim klupama, HDZ-ova ministrica itekako zna što radi kada je moda u pitanju

Usvajanjem dnevnog reda i aktualnim prijepodnevom danas je počela 15. sjednica Sabora, na kojoj smo imali prilike vidjeti i Mariju Vučković, a koja je ovog ljeta na mjestu ministra poljoprivrede zamijenila Tomislava Tolušića.

45-godišnja HDZ-ovka, rodom iz Ploča, plijenila je pažnju u Saboru u vrlo elegantnom stajlingu idealnom za hladne dane, kojim je uspješno spojila poslovni i trendovski stil odijevanja.

Bezbroj puta dosad smo naglasili kako se lepršavih haljina ne treba odricati u jesenskim i zimskim mjesecima, a ministrica kao da čita naše modne savjete. Umjesto klasičnog poslovnog odijela, Vučković se u Sabor ušetala u lepršavoj i vrlo efektnoj haljini leopard uzorka koja sama po sebi daje uvijek dobrodošao wow efekt.

Lepršava modna kombinacija ministrice Marije Vučković za aktualno prijepodne Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Cjelokupan stajling ministrica je mudro umirila crnim modnim dodacima - širokim remenom koji je naglasio njezin vitak struk, praktičnom većom torbom u koju stanu sve potrepštine, gustim čarapama i trendi gležnjačama na vezanje, takozvanim lace up čizmicama koje ove sezone slove za apsolutni must have.

Osim stajlinga, moramo pohvaliti i bob frizuru HDZ-ovke koja već nekoliko sezona zaredom drži prvo mjesto na listi najpoželjnijih trendovskih frizura.