OMILJENI KOMADI

Zanimljiv modni odabir Melanije Trump: U haljini novog brenda i šik štiklama

11.10.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Nakon sporne izjave Donaldove bivše supruge Ivane Trump, Melania je nastavila obavljati dužnosti prve dame Amerike bez supruga

U službenom posjetu Zapadnoj Virginiji, točnije centru za oporavak dojenčadi roditelja ovisnika, Melania Trump zablistala je u novom formalnom izdanju, efektnoj zelenoj haljini košulji i jednako upečatljivim štiklama u duginim bojama.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zelenu košulju haljinu jednostavnog kroja, kakve često nosi, Melania je naglasila omiljenim dodatkom kožnog remena u identičnoj nijansi. U originalu haljina s potpisom novog brenda na modnoj sceni, Cefinna, ima pripadajući remen od iste tkanine, no Melania ga je zamijenila širim kožnim modelom koji je naglasio njezinu vitku figuru.

Spomenuta kreacija viđena na Melaniji, koja se u prodaji nalazi po cijeni nešto manjoj od tri tisuće kuna, djelo je Samanthe Cameron – supruge bivšeg britanskog premijera Davida Camerona, koja je pokrenula brend Cefinn.

Iako je mnoštvo izdanja Melanije Trump javnost proglasila kontroverznim zbog neprimjerena odabira obuće, prva dama Amerike ponovno je dokazala da njezina kolekcija obuće, posebice stiletto štikli, ne može biti ignorirana.

Poznata kao velika ljubiteljica obuće s potpisom Christiana Louboutina, u Zapadnoj Virginiji Melania se pojavila u stileticama duginih boja imena So Kate, a u prodaji se nalaze po cijeni od gotovo devet tisuća kuna.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN