KONCERT U TVORNICI KULTURE

Zagrijavanje za Dillinger Escape Plan u KSET-u

16.09.2013 u 13:17

Bionic
Reading

Zagrijavanje za premijerni hrvatski nastup kultnih Dillinger Escape Plan održat će se u petak 20. rujna u zagrebačkom klubu KSET s početkom u 21 sat

KSET-u će se moći čuti presjek diskografije mathcore prvaka iz New Jerseyja, njihovih predgrupa Maybeshewill i Circles, kao i dosta žanrovski srodnih bendova. Oni najsretniji posjetitelji partyja doma će otići s ulaznicama za koncert!

Dillinger Escape Plan, jedan od najznačajnijih i najkultnijih bendova američke post hard core scene u posljednjih 15-ak godina, premijerno dolazi u naše krajeve u subotu 5. listopada, i to u Tvornicu kulture. Na koncertu će im se pridružiti i dvije sjajne predgrupe, a obje imaju poklonike u underground krugovima u našim krajevima: britanski Maybeshewill i australski Circles.

The Dillinger Escape Plan - 'One Of Us Is The Killer'

Headlineri večeri, Dillinger Escape Plan, na turneji će promovirati novi album 'One Of Us Is The Killer', sjajno dočekan među fanovima i kritikom. Točno definirati stil glazbe koji sviraju Dillingeri nemoguće je. U virtuozno odsvirane pjesme često je ubačena cijela paleta stilova, od eksperimentalnog metala preko art rocka do raznih fuzioniranih jazz podstilova. Među fanove benda ubrajaju se gotovi svi velikani rock scene današnjice, od Toola do Mikea Pattona i Metallice. Dillinger Escape Plan u svojoj karijeri nikada nisu nastupali u našim krajevima, odnosno spuštali se bliže od Beče ili Budimpešte, a ovaj koncert bit će ekskluzivan za cijeli teritorij ex-Yu.

ULAZNICE

Ulaznice za ovaj paket s tri sjajna benda i preko tri sata svirke u prodaji su po cijeni od 110 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 130 kuna

Službena prodajna mjesta:

• Dirty Old Shop, Tratinska 22

• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

• Dancing Bear, Gundulićeva 7

• Sva Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr