pokazala se u rijetkom izdanju

Ana Rucner uskočila u badić: Proslavila punoljetnost sina, a tepaju joj da izgleda kao djevojčica

03.09.2024 u 15:30

Bionic
Reading

Naša violončelistica svjetskog glasa pola ljeta je provela radno od čega je većinu vremena provela u Kini i usklađujući obveze s obiteljskim druženjima i obilasku neodoljivih lokacija. Nekoliko dana prije novog odlaska u najmnogoljudniju zemlju, iskoristila je za odmor na našoj obali

Ana Rucner sprema se za humanitarni koncert s talijanskom zvijezdom, Al Banom u zagrebačkoj Laubi 15. rujna. Pokazala je više prizora sa svog kratkog predaha u Dalmaciji, a najviše pažnje i komplimenata dobila je na račun zanosnog tijela u kupaćem kostimu.

'Hello September', kratko je opisala trenutke svoje ljetne idile. 'Kao curica preslatka', Djevojčica', mnogi su komplementirali glazbenici kada su ugledali njezin savršeno isklesan 'beachbody'.

Tajna njezinog izgleda

Kad je riječ o njezinom dobrom izgledu, jednim dijelom je za njega zaslužna genetika. 'Čistoća srca se odražava na vanjski izgled. Kad je srce čisto onda koža sjaji', rekla je svojedobno.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače, glazbenica je nedavno pucala od ponosa jer je njezin i sin Vlade Kalembera, Darian proslavio 18. rođendan. 'Nastojim biti autoritativan roditelj, ali i prijatelj, jer je u toj dobi vrlo važno puno razgovarati s djetetom i ugraditi mu osjećaj povjerenja', rekla je ranije za tportal.

UVIJEK SVOJA

U elegantnom srebrnom kombinezonu Ana Rucner odradila još jedan energičan nastup

Pogledaj galeriju