IMA NADE?

Bez Williamove isprike Harry nema namjeru preuzeti kraljevske dužnosti, ali...

04.09.2024 u 11:34

Bionic
Reading

Iako je vojvoda od Sussexa sam donio odluku da napusti mjesto radnog člana kraljevske obitelji, on bi i pristao na privremeni povratak no samo pod dva uvjeta

Prema pisanju Daily Maila princ Harry pristat će ponovno preuzeti kraljevske dužnosti, no za to ima dva uvjeta. Ako žele da se on privremeno vrati, Harry zahtijeva ispriku starijeg brata, princa Williama, ali želi i da ga otac, kralj Charles III osobno zamoli za to.

Ovaj se obrat dogodio nakon što je britanski Mirror otkrio prošlog tjedna kako je Harry odlučio odbaciti pomoć 'holivudskih publicista' i ponovno stupio u kontakt s osobama od povjerenja 'iz prošlog života' koji bi mu trebali pomoći u organizaciji njegovog povratka iz egzila u Americi.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

No, izvori isto tako tvrde kako se nakon četiri godine provedene u Kaliforniji, gdje žive sa svoje dvoje djece, Harry i Meghan ne žele vratiti za stalno u London.

Jasno dao do znanja

Mirror je već ranije objavio kako je princ William dao jasno do znanja da njegov mlađi brat, nakon objave svojih memoara 'Spare', nije dobrodošao kući, stoga je šansa da će mu se on ispričati svedena na minimum.

  • +5
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Handout, RAUL ARBOLEDA / AFP; MEGA / The Mega Agency i DPPA / ddp USA / Profimedia; montaža tportal

Inače, princ Harry nedavno je u najvećoj tajnosti stigao na sprovod lorda Roberta Fellowesa, ujaka princa Harryja i princa Williama, koji je održan bez puno medijske buke. Suprug Lady Jane Spencer pokopan je u Snettishamu u Norfolku u srijedu, 28. kolovoza 2024. godine, prenose strani mediji, a izvori potvrđuju da su pogrebu u lokalnoj crkvi prisustvovala i posvađana braća.

Da su Harry i William zbilja bili na istom mjestu u isto vrijeme potvrđuju i snimke koje kruže društvenim mrežama koje prikazuju braću odjevenu u crna odijela, no isto je tako jasno da su se svim silama trudili izbjeći bilo kakav kontakt.