u london

Princ Harry priprema strategiju za povratak: Nada se da će mu obitelj oprostiti

01.09.2024 u 16:33

Bionic
Reading

Već neko vrijeme se šuška da bi se princ Harry mogao uskoro vratiti u London, a priča se i da je u potrazi za vlastitom londonskom nekretninom. Izvor za strane medije otkrio je da već postoji i strategija povratka, samo se čeka Harryjev znak

Premda se na početku činilo kako nema šanse da će se princ Harry ikad poželjeti vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo, čini se da ipak nije tako te da je želja sve veća i veća! Kako prenose strani mediji, Harryjev povratak sve je izgledniji, a već se i konzultirao sa starim savjetnicima u Velikoj Britaniji kako bi isplanirao svoj povratak iz SAD-a.

Otkako je napustio London, Harry je objavio i dokumentarac i memoare, a u svim djelima iznio je obiteljske tajne koje su itekako naštetile ugledu obitelji. Ipak, naštetio je i vlastitom imidžu, a nezadovoljan savjetima američkih konzultanata za imidž, oslanja se na svoje prijašnje pouzdanike.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Princ Harry osjeća nostalgiju za starim domom

'Harry se distancira od svih američkih savjetnika i u kontaktu je sa starim prijateljima i poznanicima', otkrio je izvor podijelivši kako Harry ima potrebu za svojim starim društvom.

Sa starim prijateljima sada komunicira preko WhatsAppa, a prijatelji su mu čak razradili i strategiju povratka.

Iako je zaposlen vlastitim projektima, Harry se navodno želi vratiti i određenim kraljevskim dužnostima. Kako bi se vratio među zaposlene članove obitelji, princ mora obnoviti vezu s obitelji, a on vjeruje u to da će mu neki članovi kraljevske obitelji ipak pružiti drugu priliku.

  • +2
TV intervju princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia