SNAHA I PUNAC

Bolest ih je zbližila: Kate Middleton jednim je detaljem otkrila neraskidivu vezu s kraljem

12.09.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Iako su svih ovih godina Kate Middleton i princ William jasno odvajali privatno od poslovnog, želeći ostaviti za sebe barem taj maleni komadić intime, krajem ljeta donijeli su odluku koja je iznenadila sve. Odlučivši s obožavateljima, koji su proteklih mjeseci bili joj velika podrška, podijeliti nove detalje svoje borbe s karcinomom, Kate je s obitelji snimila video, a isti je otkrio i jedan važan detalj

Ako se nečemu nismo mogli nadati kroz sve ove godine to je da će princ i princeza od Walesa s javnosti podijeliti tako intimne trenutke svog života.

Video koji je nastao ovog ljeta prikazuje obitelj Wales tijekom njihovog tradicionalnog obiteljskog odmora u Norfolku pokazao je njihovu stranu koju su do sada imali prilike vidjeti samo njihovi najbliži, stoga ne čudi da je isti 'seciran' do najsitnijeg detalja.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Da je ipak mislila na sve snimajući ovaj video kojim je, na kraju ljeta objavila i najljepšu moguću vijest - da je njezin ciklus kemoterapije završen - govore i detalji koji su se našli u videu, ali i intimna poruka kojom se obraća svima koji su se borili ili se još uvijek bore s nekom vrstom karcinoma, a među njih zasigurno spada i njezin punac, kralj Charles III.

Njih dvoje doznali su za najgoru dijagnozu nekako u isto vrijeme, u razmaku od nekoliko sati podvrgnuti su i operacijama, a potom i kemoterapiji, pa upravo zbog svega toga ne treba čuditi da su se na cijelom tom putu i dodatno zbližili.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Poseban detalj

Upravo zbog toga poseban je detalj u videu koji je posvećen kralju Charlesu i njegovoj osobnoj borbi s bolešću. Naime, u nekoliko kadrova, snimljenih u njihovom voljenom Anmer Hallu, vidi se princ Louis kako se ljulja na drvenoj ljuljačci. Taj komad za Kate ima posebno, sentimentalno značenje, budući da je upravo to bio dar od kralja Charlesa za njihovo vjenčanje 2011. godine.

Prema pisanju magazin People, ljuljačka izrezbarena od hrastovine visi na konopu s jednog od drva u vrtovima Anmer Halla. Na njoj su i ručno ugravirana njihova imena - William i Catherine.

ZAŠTITNI ZNAK

Princ William ne odustaje od novog imidža kojeg je odobrila Kate, ali i obožavateljice

Pogledaj galeriju

Inače, ta ljuljačka vječni je podsjetnik na kraljev prekrasan poklon i neraskidivu vezu triju generacija kraljevske obitelji, jer se još od rođendanskog portreta povodom 3. rođendana princa Georgea ona nalazi na fotografijama.