kakva čast!

Bomba iz Engleske: Jedna od najpoznatijih hard rock grupa u povijesti potvrdila kako u njihove redove stiže Hrvat Dino Jelusić

27.07.2021 u 13:29

Bionic
Reading

Kad je 2019. godine nastupio kao predgrupa na zagrebačkom koncertu Whitesnakea koji se održao na Šalati, Dino Jelusić nije ni mogao sanjati što ga čeka nakon nekoliko godina, od strane njemu jednog od najdražih bendova

Domaći glazbenik kojeg mnogi pamte po nastupu na dječjoj Euroviziji Dino Jelusić posljednjih godina izgradio je zavidnu inozemnu karijeru, a u utorak je stigla nova potvrda njegove neprijeporne kvalitete.

'Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda', obznanio je na društvenim mrežama Dino Jelusić.

Whitesnake su objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član naš cijenjeni glazbenik. U telefonskom razgovoru za tportal je istaknuo kako za sada još ništa ne može komentirati, ali ne skriva veliko uzbuđenje zbog svega.

Inače, Dinova poveznica s jednim od najvećih hard rock bendova svih vremena je i što to njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u benduTrans Siberian Orchestra.