TRAGIČNA VIJEST

Clint Eastwood shrvan zbog gubitka dugogodišnje partnerice

19.07.2024 u 20:23

Christina Sandera i Clint Eastwood

Izvor: Profimedia / Autor: Dennis Van Tine / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Christina Sandera, dugogodišnja partnerica Clinta Eastwooda preminula je u 61. godini života. Slavni oskarovac tu je tragičnu vijest potvrdio emotivnom izjavom za američke medije

'Christina je bila ljupka, brižna žena i jako će mi nedostajati', kazao je Eastwood. Glasnogovornik Warner Brosa za The Hollywood Reporter izjavio je da nećebiti dodatnih informacija o Christininoj smrti jer Eastwood privatno tuguje zbog gubitka.

Danas 94- godišnji Eastwood sa Christinom se upoznao 2014. godine, kada je ona radila kao hostesa restorana u njegovom hotelu Mission Ranch u Carmelu u Kaliforniji.

Malo se u javnosti znalo o njihovoj romansi, no ona je podržavala Eastwooda na raznim filmskim premijerama i dodjelama nagrada. Sa zvijezdom je debitirala na crvenom tepihu na dodjeli Oscara 2015., gdje je njegova drama 'Snajperist' bila u konkurenciji za šest nagrada.

Prije njihove veze Eastwood je bio dvaput u braku. Prvi put s modelom Maggie Johnson, od 1953. do 1987., a drugi put s voditeljicom vijesti Dinom Ruiz, od 1996. do 2004. godine. Također je imao nekoliko veza, uključujući dugotrajne romanse s glumicom iz 'Titanika' Frances Fisher i kolegicom Sondrom Locke.

  • +2
Scott Eastwood Izvor: Profimedia / Autor: COBRATEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia