NIJE LAKO

David Beckham priznao da mu je odlazak u mirovinu teško pao

18.09.2024 u 14:37

Bionic
Reading

David Beckham oduševio je pretplatnike Netflixa svojim dokumentarcem! Iako su projektom poboljšali svoj ugled među gledateljima koji su ih sada vidjeli kao simpatične Britance, David je otkrio da nije uživao snimati

Prije nekoliko mjeseci David Beckham i njegova obitelj na Netflixu su objavili svoj dokumentarac u kojem su ispričali priču o uspjehu popularnog engleskog nogometaša. Kroz sliku o njegovom životu ispričana je i ljubavna priča njega i Victorije, a cijeli projekt postigao je velik uspjeh.

Osim što su brojni gledatelji istaknuli kako je riječ o jednom od najboljih biografskih dokumentaraca, mnogi su zadovoljno zaključili da se obitelj Beckham predstavila u svjetlu u kojem ih rijetko imamo priliku vidjeti.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Unatoč nevjerojatnom uspjehu, David Beckham nedavno je otkrio da je iskustvo snimanja bilo sve samo ne ugodno.

David Beckham osjetio je potrebu ispričati svoju priču

49-godišnji bivši nogometaš je priznao da je snimanje projekta bilo teško i da su se on i njegova supruga Victoria Beckham osjećali nervozno snimajući i dopuštajući gledateljima da vide tko su oni zapravo: 'Zabrinulo me je i učinilo me nervoznim i učinilo je Victoriju nervoznom. Mrzio sam gotovo svaki trenutak izrade... bilo je jako teško', rekao je Beckham za strane medije.

Kao jedan od najvećih nogometaša svih vremena, nogometaš je priznao da mu je odlazak u mirovinu teško pao, što i je jedan od razloga zašto se odlučio snimiti projekt s Netflixom.

'Kada sam otišao u mirovinu, nisam bio spreman govoriti o svojoj karijeri i onome što se dogodilo. Tijekom pandemije dokumentarci su stvarno eksplodirali i približavala se 10-godišnjica mog povlačenja iz nogometa', ispričao je umirovljeni sportaš koji je tada osjetio potrebu da ispriča svoju priču.

nek uživancija počne

Beckhamovi stigli na posebnu lokaciju gdje će proslaviti 25. godišnjicu braka

Pogledaj galeriju