skupa su već 27 godina

Victoria Beckham zavapila: 'Želim natrag Davida kakvog poznajem'

11.09.2024 u 23:00

Bionic
Reading

Jedan od najmoćnijih celebrity parova u svijetu showbiznisa, David i Victoria Beckham u srpnju su proslavili 25. godišnjicu braka. Na svoj zajedničkom životnom putovanju prošli su svašta - od uspona i padova, iskušenja, nevolja, ponosa, suza i smijeha. Veselja i lijepih trenutaka im ne nedostaje u ni nakon toliko zajedničkih godina

Proslavljeni nogometaš već neko vrijeme slobodne trenutke najradije koristi za vrtlarenje. Naime, David Beckham se s obitelji još za vrijeme pandemije koronavirusa krenuo baviti s organskim uzgojem hrane. Pokazao je tada da proizvode med, imaju ovce i veliku staju.

U jednoj od svojih najnovijih objava na Instagramu pokazao je video u kojem se vidi vrt, imanje u Cotswoldsu Beckhamovi imaju kuću. Na početku je pratiteljima poželio 'dobro jutro' te pokazao svoje kokoši. Odjeven u zelenu kariranu košulju sa šiltericom na glavi umirovljeni nogometaš je snimio i sadnice mladog luka, poljskog cvijeća, šljiva, kelja i kupusa.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Postao je farmer

U videu je ponosno hodao oko svojih usjeva i pohvalio se da imaju puno krumpira. 'Danas ću zapravo napraviti malo čipsa jer sam osoba koja voli slano, a ne slatko', otkrio je. Snimku je stavio opis: 'Moj kelj je dobro. Čujem svoje prijatelje iz East Enda kako govore 'Promijenio se'. Supruga mi je rekla da skratim video, ali očito je nisam poslušao, žao mi je. Moj sadržaj je nekada bio motocikl i kampiranje a sada je kelj, med i cvijeće za kuću'. Završio je uz poruku za Victoriju: 'Nema na čemu za cvijeće za kuću'.

Ona je odmah komentirala objavu šaleći se: 'Tko je ovaj čovjek? Vratite mi mog supruga'. Isti tekst je objavila i na Instagram pričama.. Poznato je da jedno drugo vole zadirkivati i zafrkavati na društvenim mrežama. Podsjetimo, u braku su dobili četvero djece - Brooklyna (25), Romea (21), Cruza (19) i Harper (12), a vjenčali su se 1999. godine u Irskoj.

SARDINIJA JE IN

Umjesto u Hrvatskoj, Beckhamovi ovog ljeta uživaju na talijanskim Maldivima

Pogledaj galeriju