mnoge taknuo u srce

Dean Dvornik posvetio bratu Dini dirljivu poruku uz fotografiju iz djetinjstva

21.08.2024 u 09:53

Bionic
Reading

Pjevač, skladatelj, producent, DJ, zabavljač, jednom riječju - svestrani umjetnik svojim likom i djelom zauvijek je zadužio hrvatsku scenu i ostavio impresivan opus. Dino Dvornik bio je jedan od najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora. Dvadesetog kolovoza ove godine splitski kralj funka proslavio bi svoj šezdeseti rođendan

Kralj funka, Dino Dvornik je preminuo 7. rujna 2008. Imao je 44 godine. Živio je glazbu, a i sam odlazak s ovog svijeta bio je u njegovom stilu budući da su obitelj i prijatelji na njegovom posljednjem ispraćaju plesali i pjevali njegove pjesme.

Svog mlađeg brata na njegov rođendan prisjetio se Dean Dvornik je dirnuo mnoge obožavatelje crno bijelom fotografijom kad su bili mali.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Danas bi Dino slavio 60-ti rođendan, kako je napisa Jakša Fiamengo: čuča naš vrime prileti za čas', poručio je Dean Dvornik, a fotografiju koju je objavio je nastala u vrijeme Dinovog rođendana.

TEMATSKI PARK U HATZOVOJ

Dino Dvornik dobio svoju skulpturu u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Zajedno su krenuli u glazbene vode

'Dina i mene roditelji su uvijek podržavali u glazbi, nije im bilo lako satima slušati zvuk bas gitare, to je bila tortura koju su stoički podnosili, a da ne spominjem probe koje su trajale mjesecima kad smo snimali ploču 'Kineski zid'. Tad smo imali i puhače, a kredit ide i susjedima, pa i stanarima u susjednim zgradama. Nadam se da su poslije bili ponosni na nas', ispričao je Dean ranije za tportal.