zgodna osječanka

Donna Vekić nakon vijesti o novoj ljubavi izgleda spektakularno dok uživa u zalasku sunca

26.10.2024 u 16:00

Bionic
Reading

Trenutačno najbolja domaća tenisačica i osvajačica srebrne medalje s nedavnih Olimpijskih igara prošli tjedan se našla u interesu javnosti zbog svog privatnog života. Snimljena je u društvu poduzetnika Krešimira Čorka s kojim je navodno već neko vrijeme u vezi. Nakon te vijesti javila se iz Velike Britanije, a sad je oduševila romantičnim prizorom

Za sportske uspjehe Donne Vekić znaju svi, dok privatni život od posljednje veze sa Stanom Wawrinkom nastoji držati što dalje od radoznalih očiju medija i javnosti. Stoga se o tome zna jako malo.

Stoga ne treba čuditi da su 'friške' fotografije slavne tenisačice u muškom društvu privukle ogromnu pozornost.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Donna nakon vijesti o novoj ljubavi nastavlja po starom, kombinira red rada i red odmora, a na najnovijim fotografijama izgleda izvrsno. Ovih dana skuplja snagu za nove sportske pobjede, no ne zaboravlja na svoje vjerne fanove kojima se javlja na Instagramu.

Uvijek je chic odjevena

Oduševila je novim fotografijama gdje pozira zadovoljna uz mirno more i zalazak sunca. Odjevena je u kratku haljinu otvorenih leđa i visoke čizme. Osim svojom igrom oduševljava modnim odabirima i smislom za modu.

Prizori govore više od tisuću riječi

Suze i zagrljaji: Emotivni susret Donne Vekić s ponosnim roditeljima

Pogledaj galeriju