tužne vijesti

Fanovi se opraštaju od Shannen Doherty: 'Dylan i Brenda piju milkshake na nebu'

14.07.2024 u 19:35

Bionic
Reading

Shannen Doherty izgubila je bitku od karcinoma te preminula u subotu 13. srpnja u 53-oj godini života. Na društvenim mrežama svoju žalost ne kriju obožavatelji, a oglasili su se i glumci koji su s glumicom surađivali

Tragična vijest danas je pogodila glumački svijet... Vijest da je glumica Shannen Doherty koju pamtimo po ulozi u seriji 'Beverly Hills, 90210' preminula proširila se danas, nakon što ju je prenijela njena publicistkinja.

Glumica se godinama borila s rakom dojke, a bitku je izgubila u 53. godini života

Vijest je pogodila obožavatelje koji se od nje opraštaju na društvenim mrežama pišući kako je kultna serija utjecala na njihove živote. Društvene mreže često pružaju utjehu i osjećaj zajedništva skupinama, a ovaj put obožavatelji su se okupili na objavi jedne korisnice na X-u koja je napisala: 'Nadam se da Dylan i Brenda piju milkshake u Peach Pitu na nebu' te tekstu pridodala zajedničku fotografiju Doherty i glumca Lukea Perryja, koji je umro 2019. u dobi od 52 godine.

Opraštaju se i zvijezde serije 'Beverly Hills'

Osim ožalošćenih obožavatelja, na društvenim mrežama svoju su tugu podijelili i glumci koji su sa Doherty dijelili male ekrane.

Glumac Jason Priestley, koji je u seriji glumio Brandona, prisjetio se glumice u objavi na Instagramu napisavši: 'Šokiran sam i tužan kad sam čuo za smrt moje prijateljice Shannen. Bila je sila prirode i nedostajat će mi. Slanje ljubavi i svjetla svojoj obitelji u ovo mračno vrijeme.'

Uz tekst je pridodao i fotografiju na kojoj se njihovi likovi Brandon i Brenda Walsh grle na maturi.

'Šokirana i tužna zbog vijesti o smrti Shannon Doherty. Na kakvom je putovanju bila! Prerano je otišla. Tijekom cijele godine ostala je vjerna sebi i dala nam primjer hrabrosti i ustrajnosti u suočavanju s vlastitom smrću', napisala je glumica Carol Potter koja je u poznatoj seriji glumila Brendinu majku Cindy.

'Tako mlada - tako tužno. Počivaj u miru Shannon. Znam da je Luke tu raširenih ruku da te voli', napisala je glumica Gabrielle Carteris koja je glumila Andreu Zuckerman.

'Još jedan dan, još jedan veliki gubitak. Premlada da napusti ovaj avion. Shannen je glumila vješticu u Charmed, ali ona je zapravo bila ratnica i borila se kao jedna da bi živjela. Ona će uvijek biti #brendawalsh prema meni i ja ću biti zauvijek zahvalan što su nam se putevi ukrstili na ovom putovanju. Počivaj u miru draga Shannen... nebo je noću svjetlije za tvoju prisutnost među zvijezdama', napisao je Mark Espinoza.

Unatoč razmiricama, za PageSix se oglasila i Alyssa Milano rekavši: 'Nije tajna da smo Shannen i ja imale kompliciran odnos, ali u srži je bila netko koga sam duboko poštovala i kome sam se divila. Bila je talentirana glumica, koju su mnogi voljeli, a svijet je manji bez nje. Moja sućut svima koji su je voljeli.'

  • +2
Shannen Doherty Izvor: Profimedia / Autor: FOX-BROADCASTING CO. - Album / Album / Profimedia