POHVALIO SE

I Andrija Jarak pokleknuo: otvorio Instagram profil, pogledajte kojom objavom je oduševio svoje pratitelje

21.12.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Premda mnoge domaće zvijezde nemaju profile na društvenim mrežama, jedan od onih koji je očito dugo odolijevao, a sada je spremno pokazao da se pridružio ostatku viralnog svijeta, je reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak. U zadnjoj objavi je pokazao da je njegova obitelj dobila novog člana

Reporter i novinar s više od 20 godina iskustva, ali i jedno od ključnih lica informativnog programa Nove TV već je neko vrijeme aktivan na Facebooku i Twitteru, a profilom na Instagramu Andrija Jarak očito želi povećati svoju prisutnost na društvenim mrežama. Za sada je objavio nekoliko fotografija iz privatnog i poslovnog dijela života, a sa svojim pratiteljima je podijelio vijest o kućnom ljubimcu koji je stigao u njegov dom.

Riječ je o psiću kojeg su nazvali Sushi, japanske pasmine koja se u posljednje vrijeme sve više širi po svijetu, a takvog među ostalima imaju Franka i Vedran Ćorluka. Jedan od najpopularnijih domaćih reportera, veselu vijest je podijelio i na svom Facebook profilu, a sudeći po komentarima onih koji ga prate, sviđa im se njegov pas.

'Društvene mreže koristim samo u privatne svrhe, jer ih na neki način smatram ispušnim ventilom. Pratim objave svojih prijatelja i satirične stranice', započeo je Andrija koji društvene mreže smatra svojom oazom mira, sreće i smijeha', izjavio je ranije Andrija Jarak za Story. Dodao je kako mu negativni komentari ne predstavljaju problem, jer kako kaže, smatra da zbog godina iskustva već zna prepoznati radi li se o relevantnoj kritici ili pukoj provokaciji.