dosta im je

Ipak su joj prigovorili: Ivana Knoll upala u raspravu s zaštitarima na stadionu

09.12.2022 u 16:01

Bionic
Reading

Provokativna izdanja u zatvorenoj državi sa strogim pravilima ipak su došla na kraj - Ivana Knoll upala je u raspravu sa zaštitarima, ali ipak je ostala na stadionu

Iz utakmice u utakmicu niže provokativna izdanja, vidjeli smo i najkraću moguću minicu i najveći mogući dekolte. Iako su kružile priče da će djevojke posebno morati paziti na garderobu, redari iz Katra zbilja su dopustili svašta – ali ovaj put naša sada već najpoznatija navijačica Ivana Knoll je ipak pretjerala!

Za odlučujuću utakmicu s Brazilom, Knoll je servirala kombinaciju od crvenog lateksa – crveni lateks grudnjak i crvene lateks hlače ipak su bile previše pa joj je osiguranje stadiona prigovorilo. Uslijedila je rasprava, ali pregovaračke sposobnosti naše najvatrenije navijačice ipak su pobijedile pa je Ivana ostala na tribinama.

Ipak, potrudila se pokriti ruke – od laktova prema dolje odjenula je prepoznatljive hrvatske kvadratiće. Navijačkih rekvizita Knollici nikada ne nedostaje pa je tako ovaj put nalijepila i malu navijačku tetovažu na grudi.

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia