dolazak šampiona

Istra dočekuje Baby Lasagnu: Evo kako će izgledati doček

13.05.2024 u 14:19

Bionic
Reading

Ne stišavaju se reakcije na uspjeh glazbenika iz Istre koji je okupio bliske prijatelje i Hrvate usrećio najboljim plasmanom na Euroviziji od osamostaljenja Hrvatske. Jučer ga je dočekao Zagreb, a danas ga čeka Umag

Nakon što je Zagreb dočekao Baby Lasagnu na glavnom zagrebačkom trgu, simpatičan Marko Purišić i njegova ekipa ponovno će proći kroz uzbuđenje i slavljenje uspjeha postignutom na 68. Euroviziji. Cjelokupan tim očekuje doček u Umagu, a Glas Istre otkriva što se priprema.

Kako se doznaje, doček će se održati ove srijede, 15. svibnja, na glavnom trgu u Umagu, a svečanost će početi u 19 sati.

Kao rođenom Umažaninu ovaj će doček Marku Purišiću zasigurno stvoriti osjećaj topline oko srca jer je već nekoliko puta isticao koliko mu znači rodna Istra koja je zapravo i ključni motiv pjesme koja je ostvarila povijesni eurovizijski uspjeh od osamostaljenja Hrvatske.

Oko 6.000 ljudi jučer se okupilo u Zagrebu te uz pratnju Leta 3, Tajči i Emilije Kokić dočekalo čitav tim koji je jučer oko 13:15 sletio iz Malmöa.

S DNA ORMARA

Nosi se čipka: Pogledajte novi trend na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu

Pogledaj galeriju