rijetki medijski istup

Ivana Banfić o sinu: 'On je na prvom mjestu, a onda karijera, glazba'

30.08.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Dance zvijezda devedesetih prošlog se vikenda vratila na scenu kada je na festivalu u Šibeniku predstavila novu pjesmu 'Sve se dogodilo…' Kako je izjavila, balada ju je 'osvojila na prvu' i kaže, da je tematski drugačija od svega što je do sad pjevala

Ivana Banfić u Šibeniku se pojavila u kreaciji koju je sama iskreirala. Kazala je da je inspiraciju dobila u šumi dok je sjedilai gledala u drvo na drvetu kapljice rose. Prisjetila se devedesetih i kad su mnogi izvođači sami šivali kostime.

Drago joj je, priznaje, da se osjeća 'najispunjenije kada s pozornice vidi mlađu publiku koja uživa u njezinim pjesmama'. Podsjetimo, Ivana se na vrhuncu karijere odlučila za mirniji način života. S obitelji se preselila na selo i sada provodi nezaboravne trenutke u prirodi. Najveći užitak joj je vrijeme provedeno sa sinom Janom, s kojim je doputovala u Šibenik.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

'On je meni velika podrška i ja njemu. Naslušala sam se: 'Joj vidjet ćeš kad dođe u pubertet…' Ali meni je sad najljepše s njim, mi smo kao dva frenda, stvarno nemam nikakvih problema. Stroga sam mama i pravedna, barem mislim da jesam. Mislim da imam prekrasnog sina i to je moja najveća vrijednost. Moj sin je na prvom mjestu, a onda karijera, glazba i svi albumi na drugom mjestu', ispričala je za In Magazin.

  • +4
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL