nikad sretnija

Ivana Mišerić se pohvalila lijepim vijestima: 'Naše godišnje doba'

09.08.2024 u 16:36

Bionic
Reading

Radijska voditeljica već četiri godine uživa u vezi s IT konzultantom Draženom Kovačevićem. Ljubav je pronašla u Istri, a upravo ondje trenutno boravi i slavi četvrtu godišnjicu života sa svojim dragim

Na početku veze Ivana Mišerić je skrivala dečka, a sad ga nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. S Draženom Kovačevićem upoznala se na ljetovanju.

Isprva su vezu održavali na daljinu pa se često na njezinim fotografijam moglo vidjeti kako putuje za Istru i gušta ondje. Tada je govorila kako smatra da 'daljina nije problem ako je u pitanju prava ljubav'. Prošle godine su osjetili da je došlo vrijeme za početak zajedničkog života.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Njezina srodna duša

Svoje gnijezdo su svili u Velikoj Gorici odakle je radijska voditeljica koja je izjavila da prvi put u životu može reći da je pronašla srodnu dušu. Sada obilježavaju četvrtu godišnjicu veze. 'Godinu stariji. Godinu mudriji. Gazimo dalje. LJeto. LJubav. LJenčarenje. Sve sa velikim LJ i MI. Veći nego godinu ranije. Naše godišnje doba. Kolekcionari sreće i ljubavi u svojem prirodnom habitatu', napisala je Ivana uz više idiličnih fotografija sa svojim Draženom.

Za njega je rekla da je su im se kemija, životna uvjerenja, senzibilitet, odnos prema životu, odmah posložili. Vjeruje da je on ljubav njezinog života i da je intuicija ne vara. Uz sebe, rekla je, želi čovjeka poput Dražena, jer ima sve što traži kod muškarca - emocionalno ju je zbrinuo, staložen je i duhovit.

kakva LJEPOTICA

Ivana Mišerić zablistala u novoj kampanji za koju je odbacila sve krpice sa sebe

Pogledaj galeriju