šaroliko društvo

Ivano Balić stigao na splitsku promociju, a poglede su krali i supružnici Mateša

02.09.2024 u 11:20

Bionic
Reading

U Splitu su se proteklog vikenda na jednom događaju okupili proslavljeni sportaši i sportašice među kojima su bili Blanka Vlašić, Barbara Matić, Katarina Kristo, Karla Prodan, a posebnu pažnju privukli su Ivano Balić, predsjenik HOO Zlatko Mateša sa suprugom Blankom

U Zagrebu i Splitu je predstavljena digitalna platforma za pronalazak idealnog sporta, a suosnivačica platforme MVPiz je Blanka Vlašić.

Jedna od najboljih skakačica u vis u povijesti atletike n splitskoj promociji u City Centru ONE zablistala u uskoj bijeloj haljini s uzorkom koja joj je naglasila njenu super liniju, a pokazala je i novu frizuru. Među ostalim ondje su i olimpijska pobjednica u džudu Barbara Matić, olimpijci iz Pariza Katarina Krišto i Filip Pravdica te bivši proslavljeni hrvatski rukometaš Ivano Balić.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nije se promijenio niti malo

Slavnog sportaša rijetko može vidjeti u javnosti, osim na sportskim natjecanjima. Na promociju je stigao u ležernom izdanju s prepoznatljivom dugom kosom (fanovi su se šokirali kada je 2018. kosu drastično skratio). Nakon završetka profesionalne karijere okušao na poziciji direktora hrvatskih reprezentacija te u ulozi pomoćnika u mandatu izbornika Hrvoja Horvata (2021./2023.). A od početka 2024. godine se odlučio na povratak u matični klub RK Split.

Nakon odmora na promociju

Na promociji je upriličena demonstracija različitih sportskih disciplina, razgovori s trenerima i sportašima, a svi su imali i mogućnost fotografiranja s poznatim sportašima te dobivanja autograma.nogima su pažnju privukli i Zlatko i Blanka Mateša. Uvijek dobro raspoloženi supružnici su nakon Olimpijskih igara odmarali i uživali na Braču.

u splitu

Blanka Vlašić osvanula u hit kombinaciji i istaknula vitku liniju

Pogledaj galeriju