MIRNA MEDAKOVIĆ STEPINAC

Iznenadit će vas: Zvijezda serije 'U dobru i zlu' otkrila zanimljiv detalj sa snimanja

28.10.2024 u 19:01

Bionic
Reading

Glumicu Mirnu Medaković Stepinac TV publika je zavoljela u ulozi Marine u seriji Nove TV 'U dobru i zlu'

Već gotovo dva mjeseca dramska serija U dobru i zlu osvaja gledatelje svojim intrigantnim pričama i živopisnim likovima. Glumica Mirna Medaković Stepinac, koja utjelovljuje lik Marine Sriće, podijelila je svoje dojmove sa snimanja seriji u razgovoru za IN magazin.

Marina Srića, lik kojeg Mirna igra, vrhunska je chefica koja nakon preseljenja iz Sarajeva u Zagreb brzo pronalazi posao u baru Petre Majdak, koju tumači Katarina Baban. Gledatelji su već upoznali Marinu kao osobu koja vješto barata kuhinjskim pomagalima i priprema ukusna jela koja izazivaju divljenje drugih likova. No, Mirna je otkrila zanimljive detalje s jednog snimanja kada je za specifičnu scenu imala 'duplericu' za svoje ruke. 'Jednom nisu bile moje ruke, sve ostale su moje. Došla je cura koja je rekla da se inače bavi kuhanjem i da zna fino nasjeckati. I onda se upalila kamera i zanimljivo kako se odmah dogodi nekakva kemija, nešto, i njoj su se počele ruke tresti; ja si mislim ne, samo su ti ruke u kadru, to mora izgledati fenomenalno!', prisjetila se Mirna kroz osmijeh.

U razgovoru Mirna je podijelila i osobnu povezanost s imenom lika kojeg utjelovljuje. ''Meni se mama zove Marina, tako da mene čitav život zovu Marina!', dodala je.

Za gledatelje, predstojeći nastavci donose nove uzbudljive zaplete i neočekivane preokrete koji će dodatno zakomplicirati živote omiljenih likova. Obitelj Veljka Sriće suočit će se s velikim izazovima kada se otkrije istina o njegovoj bolesti, što će im u potpunosti promijeniti svakodnevicu. Ta vijest izazvat će niz emotivnih scena i odnosa prepunih suosjećanja, ali i napetosti, dok se obitelj suočava s teškim odlukama i novim okolnostima.