uh, ovo nije baš lijepo

Javnost je ogorčena na princezu Leonor, a mogla bi joj zamjeriti i mlađa sestra

12.07.2024 u 11:42

  • +2

Princeza Leonor i infanta Sofia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Buduća kraljica Španjolske modno briljira! Svojim modnim kombinacijama pokazala je vlastiti stil, ali i zasjenila mlađu sestru koja zbog nje ne može doći do izražaja

18-godišnja Leonor svojim odjevnim kombinacijama neprestano privlači pozornost, a često ju se i titulira kao nasljednicu kraljice Letizije. S obzirom da je njezina majka utjelovljenje moderne kraljice koja prati modu i njeguje vlastiti stil odijevanja, ni ne čudi da je interes za lijepu odjeću prešao i na njezinu kći. Ipak, javnost je zamijetila da se zbog Leonor posve zanemaruje odijevanje njezine mlađe sestre.

18-godišnja Leonor sve se češće pojavljuje u javnosti, a kroz godine njezin je ukus postao elegantniji pa je buduća kraljica svaki put obavijena kraljevskim sjajem. Nosi chic haljine i upečatljive krojeve, njezina je divna kosa uvijek stilizirana u lijepu frizuru te je jasno da se njezinom izgledu pridaje velika pozornost. Međutim, isto se ne može reći za 17-godišnju Sofiju.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Razlika je jasna

Javnost je ogorčena jer se odijevanju mlađe španjolske princeze ne pridaje takva pozornost, ne daje joj se dovoljno kraljevskog sjaja te 17-godišnjakinja vječno ostaje u sjeni svoje sestre. Vrlo je jasno da Leonor može redovito zablistati s novim ulogama i u novim trendi stvarima, dok njezina sestra mora biti u drugom planu kao princeza koja reciklira outfite svoje majke i svoje starije sestre.

I dok Leonor u posljednje vrijeme blista, Sofia nosi jednostavne krojeve, neupečatljive boje i njezina je kosa uvijek stilizirana u jednostavnu frizuru. Možemo se složiti da baš ničime ne privlači pozornost te da prepušta svojoj sestri svu pozornost.

'Sofiji nikad ne kupuju ništa novo... Ona je uvijek inferiorna od svoje sestre u svemu, čak i u načinu odijevanja', komentirao je korisnik društvenih mreža, dok je drugi izrazio negodovanje jer se Sofiji ne dopušta da zablista kao nasljednica kraljevske obitelji.

  • +2
Infanta Sofia i princeza Leonor Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA