uz hit balerinke

Mlada princeza slika je i prilika svoje majke: S ovom haljinom nemoguće je pogriješiti

04.07.2024 u 15:56

Bionic
Reading

Princeza Sofia pridružila se roditeljima, kralju Felipeu i kraljici Letiziji te starijoj sestri, princezi Leonor na svečanoj ceremoniji na a Općoj vojnoj akademiji u Zaragozi. A tom prilikom pokazala je upečatljiv stajling koji je potvrdio da i najmlađa kćer španjolskoj kraljevskog para ide maminim stilskim koracima

Bio je to velik dan na Općoj vojnoj akademiji u Zaragozi, ali i u španjolskoj kraljevskoj obitelji. Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia nazočili su predaji kraljevskih dužnosti i imenovanjima novih časnika vojske, među kojima je bila i princeza Leonor. Za tu prigodu princeza Sofia, mlađa sestra princeze Leonor koja je nasljednica krune, trebala je dobru haljinu, model koji spaja udobnost i dobar stil.

A pronašla ju je, ni više ni manje nego u vlastitom ormaru. Princeza Sofia pokazala je da se, baš poput njezine majke, kraljice Letizije, ne boji recikliranja modnih komada. Štoviše, on zna da na taj način šalje važnu poruku o potrebi posvećenosti održivosti u svijetu mode.

Infanta Sofía odlučila se za haljinu koja je već bila u njenom ormaru, modelu s potpisom brenda Hugo Boss, jednog od najzastupljenijih modnih brendova u ormaru njezine majke. Riječ je o dizajnu s prugastim printom, koji ovu haljinu čini nepogrešivim ljetnim izborom. No ovaj model posebno se isticao upečatljivim detaljem u vidu asimetrične duljine suknje koji je izgledu dao pokret o dozu razigranosti.

  • +16
Kraljica Letizia i princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: MPG / imago stock&people / Profimedia

A ova haljine potpuno je u stilu princeze Sofije. Naime, Letizijina najmlađa kći već nekoliko godina ima vrlo definiran stil odijevanja. Odvažnija od svoje sestre, ima ormar prepun je haljina s unikatnim detaljima, osobito tijekom ljetnih mjeseci.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Sofía je haljinu Hugo Boss kombinirala s ravnim balerinkama čiji dizajn potpisuje LMDI Collection, a njezin model je izrađen po mjeri i po narudžbi te kao stvoren za višestruko nošenje. Uz to, sam oblik balerinki s otvorenom petom predstavlja sjajan spoj poželjne elegancije balerinki i praktičnosti ljetnih sandala.