ROĐENDAN JE BITNIJI

Je li ovo pravi razlog zbog kojeg Meghan Markle propušta Charlesovu krunidbu?

13.04.2023 u 09:11

Bionic
Reading

Kako bi proslavila 4. rođendan sina Archieja, Meghan Markle propustit će krunidbu kralja Charlesa, ali i zbog ‘nezgodnog’ odnosa između Sussexovih i kraljevske obitelji, kako tvrde izvori bliski paru

Vojvotkinja od Sussexa (41) ostat će kod kuće u Montecitu u Kaliforniji, dok princ Harry leti u London kako bi 6. svibnja uživo svjedočio krunidbi svog oca, potvrdila je ove srijede Buckinghamska palača.

Krunidba u Westminsterskoj opatiji poklapa se s Archiejevim rođendanom, a prema navodima izvora američkog Page Sixa, Meghan ‘nizašto ne bi propustila sinov rođendan’.

Po prvi put, dužnosnici Buckinghamske palače su djecu Sussexovih nazvali princom Archiejem i princezom Lilibet u izjavi kojom su potvrdili planove Sussexovih.

Harry (38) rekao je da želi ispriku od svog oca i za sebe i za svoju suprugu nakon što je govorio o grubom tretmanu koji je par navodno pretrpio od strane obitelji, uključujući njegovog starijeg brata, princa Williama.

Kad ga je novinar ITV-a Tom Brady još u siječnju upitao planira li prisustvovati krunidbi, vojvoda od Sussexa je rekao: ‘Puno toga se može dogoditi od sada do tada. Ali, vrata su uvijek otvorena. Lopta je u njihovom dvorištu. Ima puno toga o čemu se treba razgovarati i stvarno se nadam da su voljni sjesti i razgovarati o tome’.

Princ Harry u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Princ Harry navodno je imao dugačak popis pitanja o krunidbi koje je poslao u palaču, uključujući gdje će sjediti i pitanje sigurnosti. 

Krunidbeni posjet bit će prvi put da će Harry vidjeti svoju obitelj otkako je iznio niz bombastičnih optužbi u svojoj autobiografiji naslovljenoj ‘Rezerva’.