fileri i operacije

Jedna od najslavnijih francuskih glumica u novoj Netflixovoj seriji izgleda neprepoznatljivo

09.09.2024 u 16:57

Bionic
Reading

Glumica, pjevačica i aktivistkinja njemačko-alžirskog podrijetla godinama je plijenila pažnju svojom ljepotom i nalazila se na popisima najljepših žena, a mnoge je sada iznenadila pojavom u murder mystery miniseriji 'The Perfect Couple'

Nova serija 'The Perfect Couple' s Nicole Kidman i Lievom Schreiberom u glavnim ulogama stigla je na Netflix. Od glumačke postave tu su još Eve Hewson, Dakota Fanning, Meghann Fahy, Ishaan Khattar, Jack Reynor, Sam Nivola, Mia Isaac i Donna Lynne Champlin, a jedna od uloga pripala je jednoj od najvećih glumačkih zvijezda Francuske, Isabelle Adjani. U seriji je utjelovila Isabel Nallet, prijateljicu obitelji.

Botoksom narušila ljepotu

LA Times proglasio ju je najljepšom glumicom u povijesti, no u seriji ju je malo tko prepoznao. Očito nije odoljela plastičnim operacijama, a mnogi se pitaju zbog čega je uopće odlučila ići pod nož. Estetske korekcije su joj izmijenile lice te ono nije ni sjena onoga kakvo je bilo u vrijeme njezine najveće popularnosti. Ona pak negira estetske operacije kojima je 'popravila' nos i usne.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

S 14 godina nastupila je prvi put u filmu 'Le Petit bougnat', a tijekom karijere glumila je u više od njih 30 te je bila nominirana i za prestižnu filmsku nagradu Oscar. Najviše je odlikovana francuska glumica jer je prva i jedina koja je osvojila pet Césara (francuski ekvivalent Oscara). U svojoj domovini je megazvijezda, no tijekom karijere zadržala je jedinstvenu mističnost zbog svog odbijanja da se prilagodi očekivanjima filmske industrije.

  • +3
Isabelle Adjani Izvor: EPA / Autor: ARNO BURGI

Oduvijek ju je pratio veo misterije. Poznato je da je bila vrlo glasna protiv antiimigrantskih i antialžirskih sentimenata u Francuskoj. Kritizirala je papu Benedikta XVI. 2009., potpisala peticiju potpore redatelju Romanu Polanskom, pozivajući na njegovo oslobađanje, a iskazala je i protivljenje obveznom cijepljenju u pandemiji koronavirusa.

Nikad nije voljela davati intervjue, a privatni život pokušavala je zadržati za sebe, premda ga je teško skrivala. Ono što je divu učinilo još intrigantnijom i zanimljivijom javnosti njezin je buran ljubavni život.

Iz veze sa snimateljem Brunom Nuyttenom ima sina Barnabéa. Krajem 80-ih ljubila je Warrena Beattyja, a nakon prekida s njim zaljubila se u Daniela Day-Lewisa. Bili su u vezi od 1989. do 1995. godine, a on je otišao prije nego što se rodio njihov sin Gabriel-Kane Day-Lewis. Kasnije je bila zaručena za popularnog glazbenika Jean-Michela Jarrea, a par je raskinuo 2004. godine.