stigla bez noleta

Jelena Đoković: 'Udahnuti punim plućima je nešto što se ne može u Beogradu'

20.09.2024 u 14:52

Bionic
Reading

Supruga srpske teniske zvijezde Novaka Đokovića, privlači veliku pažnju gdje god se pojavi, a na glasu je kao simpatična i jednostavna žena. Jelena Đoković ovih dana je boravila u Sloveniji

Jelena Đoković je uspješna poslovna žena, majka Stefana i Tare i supruga tenisača Novaka Đokovića. Gdje god se pojavi i što god da napravi, javnost prati i pomno proučava svaki njen korak.

U petak je imala primanje kod gradonačelnika Ljubljane, Zorana Jankovića, a ondje je doputovala s timom Zaklade Novak Đoković koju je Novak s obitelji osnovao 2007. godine. Poslijepodne će voditi radionice za roditelje, a vrijeme će iskoristiti za šetnju Ljubljanom. 'Svaki put kad se vratim osjećam se sigurno, čisto. Udahnuti punim plućima je nešto što ne možete u Beogradu', rekla je za tamošnje medije.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Progovorila o obitelji

Unatoč tome što je za Novaka Đokovića ova godina izuzetno duga, ali i sportski naporna, Jelena Đoković je rekla da se njezin suprug trudi biti snažno uključen u obiteljski život.

'Stefan je bio uz njega na pripremama i s njim se veselio svakoj pobjedi. Kad bude imao malo manje obaveza, vjerujem da će još više vremena provoditi s djecom', rekla je za Dnevnik.si.

  • +2
Jelena Đoković Izvor: Pixsell / Autor: Bobo/PIXSELL /F.A. BOBO

Obožavateljica serije 'Prijatelji'

Premda je većina obiteljskih obaveza na njezinim plećima, Jelena je priznala da uči kako odvojiti vrijeme za sebe. Kao velika obožavateljica serije 'Prijatelji', voli se družiti i razgovarati s prijateljima, a ona i suprug znaju odvojiti vrijeme i za sebe. Tada u pomoć dolaze bake i djedovi, a djeca imaju i čuvalicu.

Izjavila je da još griješe u odgoju. 'Djeca su naše zvijezde vodilje s kojima stalno učimo. Ipak, ne bih vratio vrijeme da nešto promijenim ili učinim drugačije. Prije bih dala savjet od dr. Gabor Maté. Rekao je da roditelji trebaju vrlo rano početi ubacivati ​​novčiće u kasicu jer će dijete kad poraste trebati i pomoć psihijatra zbog nas', objasnila je.

U BEOGRADU

Jelena Đoković stigla je sama, a veliku pozornost izazvala je pratnja Dragana Bjelogrlića

Pogledaj galeriju