BOLEST je UZNAPREDOVALA

Jezivi detalji: Celine Dion otkrila da su joj grčevi u mišićima slomili rebra

09.06.2024 u 11:10

Bionic
Reading

Pjevačka diva već se neko vrijeme bori sa sindromom Stiff Person (SPS), neobičnom i izazovnom bolešću koja uzrokuje nekontrolirane grčeve mišića. Ispričala je nove detalje vezane uz svoje zdravlje

'U jednom sam trenutku imala slomljena rebra. Da, grčevi mogu biti toliko jaki da mogu slomiti rebro. Kada doživim grč mišića u grlu, to je kao da te netko davi, kao da ti netko gura grkljan. Može biti i u abdomenu, u kralježnici, u rebrima', opisala je Celine Dion.

Nakon što je nedavno objavljen trailer za dokumentarac 'I Am: Celine Dion', u kojem priča o svojoj borbi s rijetkim neurološkim poremećajem, odlučila je ponovo stati pred kamere i dati prvi televizijski intervju za NBC News.

Izvor: Društvene mreže

Međ ostalim je rekla kako često ima jake grčeve u mišićima te da su joj ti grčevi jednom slomili rebra. 'U jednom trenutku sam imala slomljena rebra jer ponekad kada je jako teško...', navela je pjevačica, a novinarka ju je prekinula i upitala jesu li grčevi zaista tako jaki da mogu slomiti rebro, na šta je Celine potvrdno kimnula glavom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Objasnila je i kako izgleda kada doživi grč mišića u grlu. 'To je kao da te neko davi, kao da ti neko gura grkljan. Može se pojaviti i u abdomenu, kičmi i rebrima', objasnila je pjevačica. Zbog bolesti je imala želju snimiti dokumentarac kako bi osvijestila ljude o ovoj rijetkom poremećaju.

  • +4
Celine Dion Izvor: EPA / Autor: MARTIAL TREZZINI