dokle ovo?

Kanye West se našao u problemima: Tuže ga za uvrnuto i bizarno seksualno ponašanje

15.10.2024 u 12:33

Bionic
Reading

Svijet glazbe potresaju strašne stvari koje otkrivaju kako zapravo funkcionira svijet showbusinessa. Nakon što su P Diddyja optužili za koješta, društvene mreže bruje o Beyonce i Jay-Z-ju, a sada se otkivaju i nedjela Kanyea Westa

Nakon što je P Diddy privukao pozornost optužbama za silovanje, sodomiziranje i prijetnje ubojstvom, problemi su snašli i njegovog kolegu, Kanyea Westa. Iako društvene mreže tvrde da Kanye nije bio upleten u skandale s Diddyjem te da je nekoliko puta čak i progovorio protiv kolege glazbenika, sada su na vidjelo izašla i njegova nedjela.

Kako tvrde strani mediji, prije nekoliko je tjedana Kanye navodno prekinuo s Biancom Censori, a njegov je plan preseliti u Tokio, dok se Bianca navodno želi vratiti rodnoj Australiji kako bi ondje bila sa svojom obitelji i prijateljima.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Osim toga, nedavno je na njegovu adresu stigla i tužba njegove bivše asistentice Lauren Pisciotte koja ga tuži za seksualni napad nakon što joj je poslužio piće u koje je bila umiješana droga: 'Sve do tog trenutka, neposredno prije tog razgovora, tužiteljica nije bila svjesna da je te večeri bila izložena nasilju i seksualnom zlostavljanju od strane Kanye Westa.'

GOLIŠAVA BIANCA

Sve je šokirala: Supruga Kanyea Westa izazvala sablazan bizarnim stajlingom

Pogledaj galeriju

Bivša asistentica iznijela podatke o sumnjivim radnjama popularnog glazbenika

Lauren Pisciotta iznijela je šokantne nove optužbe otkrivši da je Bianca Censori bila njegova koordinatorica orgija te da je ured Westovog Yeezyja često bio pretvaran u seksualno igralište u kojem su se vršile raznorazne seksualne zabave. Također, u tužbi se također navodi da je West često organizirao zabave 'upitnog morala' u luksuznim hotelima i pokušavao 'izložiti' Pisciottu njima.

U tužbi se nadalje navodi da bi Censori sporazumno sudjelovala u uvrnutom i bizarnom seksualnom ponašanju, fantaziji i predigri.

Osim toga, bivša asistentica optužila je glazbenika da je koristio svoje veze u tvrtkama kao što su Adidas i GAP kako bi dobio radne vize za trgovinu ženama u SAD radi seksa. Radne vize omogućavale su ženama da u SAD dođu zbog sumnjivih poslova, a Censori je u početku bila tipičan primjer toga.

SVI BRUJE O NJIMA

Može li luđe od ovoga? Kanye West i njegova Bianca obožavaju bizarne stajlinge

Pogledaj galeriju