ŽRTVE NE ODUSTAJU

Nove tužbe prisjele Diddyju: Na popisu je silovanje, sodomiziranje i prijetnje ubojstvom

15.10.2024 u 10:28

Bionic
Reading

Odvjetnik Tony Buzbee, koji je okupio više od 100 osoba ujedinjenih u tužbi protiv glazbenog mogula P Diddyja, sudu je priložio novu tužbu u kojoj točke, po kojima se Diddy smatra krivim, postaju sve strašnije

Užarila se stolica na kojoj sjedi glazbeni mogul i reper Sean Diddy Combs nakon što je protiv njega podignuto novih pet tužbi. U njima ga se optužuje za silovanje, drogiranje, sodomiziranje i prijetnje ubojstvom navodnim žrtvama.

Sudskih dokumenata 'dokopao' se Page Six, a u njima jedna neidentificirana žena tvrdi da ju je Combs silovao 2004. godine kada je ona, kao 19-godišnjakinja, bila pozvana na fotografiranje, nakon čega ju je reper pozvao u svoju sobu u hotelu Marriott na Manhattanu.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Na 'ekskluzivnoj zabavi' studentica je navodno odvedena u odvojenu sobu, gdje su vrata bila zaključana, te je Combs napao nji i njezinu prijateljicu. Pritom im je zaprijeto da će ih ubiti ako ga ne poslušaju.

Prijetnje i silovanja

U drugoj tužbi neimenovani muškarac optužio je Combsa za teški seksualni napad u skladištu robne kuće Macy's 2008. godine. On tvrdi kako su mu reper i njegova dva tjelohranitelja prijetili da će ga ubiti dok ga je Diddy navodno oralno silovao.

P Diddy i Janice Smalls Combs Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Još jedan neidentificirani muškarac optužio ga je da ga je drogirao i sodomizirao u kombiju 2006. godine ispred kuće gdje je održan jedan u nizu white partyja. Tvrdio je isto tako da je dobitnik Grammyja odbijao njegove molbe da prestane ponavljajući mu da će 'sve biti dobro'.

Ništa od jamčevine

Još jedan muškarac, koji se kao 16-godišnjak našao na popularnim partyjima, ustvrdio je da je Combs 1998. tražio od njega da skine hlače i pokaže 'što ima', a potom ga je dodirivao po genitalijama.

P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: LEE CELANO / AFP / Profimedia

Peta žrtva, neidentificirana žena, tužila ga je da ju je 1995. silovao na partyju povodom promocije sporta Biggieja Smallsa 'One More Chance'. Ustvrdila je da ju je reper 'nasilno udario, udarivši joj glavom o zid' prije nego što ju je još jednom udario i silovao.

Glazbeni mogul trenutno se nalazi u zatvoru u Brooklynu bez mogućnosti da suđenje dočeka na slobodi, budući da mu sudac ne želi odobriti izlazak uz jamčevinu.